Sivasspor ligde 2. kez kazandı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2022 - 22:41, Güncelleme: 17.10.2022 - 21:55 1172+ kez okundu.
 

Sivasspor ligde 2. kez kazandı

Sivasspor ligde 2. kez kazandı
Giresun müsabakasını 3-0 kazanan Sivasspor, bu sezonki ikinci galibiyetini elde etti.Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Giresunspor’u konuk etti. Sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, bu sezon ligde ikinci kez 3 puan sevinci yaşamış oldu. Yiğidolar, geride kalan karşılaşmalarda 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.Sivasspor, ligin 9. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir’i 2-0 yenmişti.Kırmızı-beyazlı takım, gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Sivasspor ligde 2. kez kazandı
Giresun müsabakasını 3-0 kazanan Sivasspor, bu sezonki ikinci galibiyetini elde etti.
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Giresunspor’u konuk etti. Sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, bu sezon ligde ikinci kez 3 puan sevinci yaşamış oldu. Yiğidolar, geride kalan karşılaşmalarda 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.
Sivasspor, ligin 9. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir’i 2-0 yenmişti.
Kırmızı-beyazlı takım, gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.