Sokak köpeği, kediyi emzirdi!

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2022 - 13:34, Güncelleme: 15.12.2022 - 13:34 1135+ kez okundu.
 

Sokak köpeği, kediyi emzirdi!

Tunceli’de sokak köpeği, kediyi emzirdi
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde bir sokak köpeği, kediyi emzirdi. Pülümür ilçesine bağlı Mutu bölgesinde bir sokak köpeği, kediyi emzirirken görüntülendi. Köpeğin, kedinin rahat emebilmesi için sırt üstü yattığı görüldü. Olaya tanıklık eden Hıdır Eren, "Bir köpeğin bir kediyi emzirdiğini gördük. Doğal olarak hayvanların dostluk kurabileceklerine şahit olduk. Bu da çok anlamlı bir şey" diye konuştu. Hayvanların acıktıklarında paylaştıklarını ve birbirlerine yardımcı olduğunu söyleyen Eren, "Bu da güzel bir olay" dedi.
Tunceli’de sokak köpeği, kediyi emzirdi

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde bir sokak köpeği, kediyi emzirdi.
Pülümür ilçesine bağlı Mutu bölgesinde bir sokak köpeği, kediyi emzirirken görüntülendi. Köpeğin, kedinin rahat emebilmesi için sırt üstü yattığı görüldü.
Olaya tanıklık eden Hıdır Eren, "Bir köpeğin bir kediyi emzirdiğini gördük. Doğal olarak hayvanların dostluk kurabileceklerine şahit olduk. Bu da çok anlamlı bir şey" diye konuştu. Hayvanların acıktıklarında paylaştıklarını ve birbirlerine yardımcı olduğunu söyleyen Eren, "Bu da güzel bir olay" dedi.

Tunceli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.