Son dakika.. Kırım'da patlama!

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2018 - 15:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 922+ kez okundu.
 

Son dakika.. Kırım'da patlama!

Kırım'da bir okulda patlama meydana geldi. Ölü ve yaralılar var.  
Kırım'da bir okulda patlama meydana geldi. Ölü ve yaralılar var.   Kırım'da bulunan Kerç kentindeki bir okulda gaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu 18 kişinin yaşamını yitirdiği ve 50 kişinin yaralandığı belirtildi. Patlamadan etkilenenlerin ambulanslarla hastaneye sevk edildiği belirtildi. Patlamada ölenlerin çoğunun öğrenciler olduğu aralarında okul çalışanlarının da bulunduğu belirtildi. Rusya Ulusal Anti-Terör ekipleri, şu an için tam olarak belirlenemeyen bir patlayıcı cihazın infilak etmesi sonucu olayın meydana geldiğini açıkladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, güvenlik güçlerini patlamanın nedeninin ortaya çıkarılması için görevlendirdi. Rusya, patlamanın terör saldırısı olabileceğini açıkladı. Soruşturma Komitesi olayla ilgili bir açıklama yaptı ve patlamanın bir terör saldırısı değil kasten adam öldürme olduğunu belirtti. SALDIRGANLA İLGİLİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKARILDI Saldırganla ilgili detaylar da ortaya çıkarıldı. Saldırganın 22 yaşında bir erkek öğrenci olduğu, olayın ardından intihar ettiği ifade edildi.
Kırım'da bir okulda patlama meydana geldi. Ölü ve yaralılar var.  

Kırım'da bir okulda patlama meydana geldi. Ölü ve yaralılar var.  

Kırım'da bulunan Kerç kentindeki bir okulda gaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu 18 kişinin yaşamını yitirdiği ve 50 kişinin yaralandığı belirtildi. Patlamadan etkilenenlerin ambulanslarla hastaneye sevk edildiği belirtildi.

Patlamada ölenlerin çoğunun öğrenciler olduğu aralarında okul çalışanlarının da bulunduğu belirtildi.

Rusya Ulusal Anti-Terör ekipleri, şu an için tam olarak belirlenemeyen bir patlayıcı cihazın infilak etmesi sonucu olayın meydana geldiğini açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, güvenlik güçlerini patlamanın nedeninin ortaya çıkarılması için görevlendirdi. Rusya, patlamanın terör saldırısı olabileceğini açıkladı.

Soruşturma Komitesi olayla ilgili bir açıklama yaptı ve patlamanın bir terör saldırısı değil kasten adam öldürme olduğunu belirtti.

SALDIRGANLA İLGİLİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKARILDI

Saldırganla ilgili detaylar da ortaya çıkarıldı. Saldırganın 22 yaşında bir erkek öğrenci olduğu, olayın ardından intihar ettiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.