Sorunlarınızı dile getirmeye devam edeceğim

GÜNDEM/GÜNCEL 10.07.2023 - 09:58, Güncelleme: 10.07.2023 - 09:58 2380+ kez okundu.
 

Sorunlarınızı dile getirmeye devam edeceğim

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, polis ve askerlerin tazminat meselesine ilişkin kanun teklifi verdiğini açıkladı.
Polis ve askerlerin sorunları ile yakından ilgilenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile polis ve askerlerin tazminat meselesine ilişkin kanun teklifi verdiğini duyurdu. CHP İzmir Milletvekili Bakan konuya ilişkin şunları aktardı; "Yeni dönemde de TBMM’de askerin ve polisin sesi olmaya devam edeceğimi ifade etmiştim. Binbaşılar ve Astsubaylar ile ilgili olarak kangren olmuş tazminat meselesini çözecek ayrıntılı kanun teklifimizi TBMM’ye sunduk. TBMM’de odam odanızdır her türlü sorununuzu dile getirmeye devam edeceğim."
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, polis ve askerlerin tazminat meselesine ilişkin kanun teklifi verdiğini açıkladı.

Polis ve askerlerin sorunları ile yakından ilgilenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile polis ve askerlerin tazminat meselesine ilişkin kanun teklifi verdiğini duyurdu.

CHP İzmir Milletvekili Bakan konuya ilişkin şunları aktardı; "Yeni dönemde de TBMM’de askerin ve polisin sesi olmaya devam edeceğimi ifade etmiştim. Binbaşılar ve Astsubaylar ile ilgili olarak kangren olmuş tazminat meselesini çözecek ayrıntılı kanun teklifimizi TBMM’ye sunduk. TBMM’de odam odanızdır her türlü sorununuzu dile getirmeye devam edeceğim."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.