'Tayyip yok, güneşli günler bizi bekliyor' diyen hainin kim

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2018 - 12:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1522+ kez okundu.
 

'Tayyip yok, güneşli günler bizi bekliyor' diyen hainin kim

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında, "Tayyip yok. Güneşli günler bizi bekliyor" diyen FETÖ'cünün rütbeli değil, er olduğu ortaya çıktı.
15 Temmuz kanlı darbe girişiminde FETÖ'cü subaylar ve erler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapatmıştı. O anlarda kameralara yansıyan araç içinden çekilen bir görüntüde bir askerin "Sıkıyönetim oldu abi ordu devlete el koydu. Tayyip yok, güneşli günler bizi bekliyor. İyi geceler" dediği duyuldu. RÜTBELİ DEĞİL ER ÇIKTI Görüntülerde konuşan kişinin kim olduğu görülmezken, Gazeteci Nedim Şener o ismin peşine düştü. Şener, FSM köprüsü davasında ses analizi yapılarak o ismin rütbeli değil, Er Gökhan Bolu olduğunun ortaya çıktığını yazdı. Şener, Gökhan Bolu'nun hala tutuklu olduğunu belirtirken "Her er darbeci olmadığı gibi her er masum da olmayabiliyor." ifadelerini kullandı.
15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında, "Tayyip yok. Güneşli günler bizi bekliyor" diyen FETÖ'cünün rütbeli değil, er olduğu ortaya çıktı.


15 Temmuz kanlı darbe girişiminde FETÖ'cü subaylar ve erler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapatmıştı.

O anlarda kameralara yansıyan araç içinden çekilen bir görüntüde bir askerin "Sıkıyönetim oldu abi ordu devlete el koydu. Tayyip yok, güneşli günler bizi bekliyor. İyi geceler" dediği duyuldu.

RÜTBELİ DEĞİL ER ÇIKTI

Görüntülerde konuşan kişinin kim olduğu görülmezken, Gazeteci Nedim Şener o ismin peşine düştü.

Şener, FSM köprüsü davasında ses analizi yapılarak o ismin rütbeli değil, Er Gökhan Bolu olduğunun ortaya çıktığını yazdı.

Şener, Gökhan Bolu'nun hala tutuklu olduğunu belirtirken "Her er darbeci olmadığı gibi her er masum da olmayabiliyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.