TBMM Başkanı Şentop’tan Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na destek mesajı

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2022 - 14:26, Güncelleme: 20.11.2022 - 14:22 751+ kez okundu.
 

TBMM Başkanı Şentop’tan Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na destek mesajı

TBMM Başkanı Şentop’tan Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na destek mesajı
Pençe-Kılıç Hava Harekatı için destek mesajı yayımlayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Hiç kimse unutmasın ki; tarihimizin her bir sayfası, ’vatan uğruna bin can feda’ kararlılığımızı kanıtlayarak yazılmıştır” dedi.TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik başlatılan Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na ilişkin bir paylaşım yaptı. Mehmetçiğin yolunun açık olması temennisinde bulunan Şentop, “Dualarımız ve yüreğimiz şanlı ordumuzla. Cenab-ı Hak, mazluma kanat geren Mehmetçiğimizin yolunu açık etsin, ordumuzu muzaffer kılsın. Hiç kimse unutmasın ki; tarihimizin her bir sayfası, ’vatan uğruna bin can feda’ kararlılığımızı kanıtlayarak yazılmıştır” ifadelerini kullandı.
TBMM Başkanı Şentop’tan Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na destek mesajı
Pençe-Kılıç Hava Harekatı için destek mesajı yayımlayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Hiç kimse unutmasın ki; tarihimizin her bir sayfası, ’vatan uğruna bin can feda’ kararlılığımızı kanıtlayarak yazılmıştır” dedi.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik başlatılan Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na ilişkin bir paylaşım yaptı. Mehmetçiğin yolunun açık olması temennisinde bulunan Şentop, “Dualarımız ve yüreğimiz şanlı ordumuzla. Cenab-ı Hak, mazluma kanat geren Mehmetçiğimizin yolunu açık etsin, ordumuzu muzaffer kılsın. Hiç kimse unutmasın ki; tarihimizin her bir sayfası, ’vatan uğruna bin can feda’ kararlılığımızı kanıtlayarak yazılmıştır” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.