TEDAVİ GEREKTİREN KONUŞMALAR

GÜNDEM/GÜNCEL 14.08.2022 - 23:29, Güncelleme: 15.08.2022 - 15:05 2878+ kez okundu.
 

TEDAVİ GEREKTİREN KONUŞMALAR

Prof. Dr. Üstün Dökmen, katıldığı bir yayında, başörtülü kadınların psikolog, psikiyatr ve rehber öğretmen olmamaları gerektiğini savundu..
Prof. Dr. Üstün Dökmen, katıldığı bir programda başörtüsü ve psikoloji hakkında skandal açıklamalarda bulundu. İnfiale neden olan Dökmen, "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar" diye konuştu.. Habergündemim gazetesi İzmir temsilcisi Ramazan Üzün başörtülü kadınların psikolog, psikiyatr ve rehber öğretmen olmamaları gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Üstün Dökmen in sözleri için  TEDAVİ GEREKTİREN KONUŞMALAR açıklamasını yaptı. Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, konu kakkında bu zihniyetteki insanların hep var olacağını vurgulayarak, "Aslında fikri, zikri hepsine karşı. Kıvırıyor. Adam gibi konuş, 'ben başörtüsüne karşıyım' de. Ben geçmiş vesayetin devamını istiyorum de. CHP'deki helalleşme de bununla aynı zihniyet. Bunlar iktidara gelirse ve bakan yaparlarsa bu adamı eskisinden daha beter hale getirirler Türkiye'yi. Kafalar değişmediği sürece... 100 yıl da geçse bu zihniyeti değiştiremezsiniz." diye konuştu.. Bir tepki de AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk'ten geldi. Bu zihniyetteki insanların her zaman olacağını önemli olanın bunları tanımak olduğunu ifade eden Şentürk, "28 Şubat dönemi, 'Çocuklarınız okullarda okuyamamış olarak' hatırlanıyor. Aslında o dönemde kamusal alan tartışmaları açtılar, başörtülü insanlar parklara bile alınmıyordu. Bu insanlar, bilimsel yönü olan tanınmış bir ismin ne kadar çarpık zihniyeti olduğunun göstergesi." dedi. .
Prof. Dr. Üstün Dökmen, katıldığı bir yayında, başörtülü kadınların psikolog, psikiyatr ve rehber öğretmen olmamaları gerektiğini savundu..

Prof. Dr. Üstün Dökmen, katıldığı bir programda başörtüsü ve psikoloji hakkında skandal açıklamalarda bulundu. İnfiale neden olan Dökmen, "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar" diye konuştu..

Habergündemim gazetesi İzmir temsilcisi Ramazan Üzün başörtülü kadınların psikolog, psikiyatr ve rehber öğretmen olmamaları gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Üstün Dökmen in sözleri için  TEDAVİ GEREKTİREN KONUŞMALAR açıklamasını yaptı.

Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, konu kakkında bu zihniyetteki insanların hep var olacağını vurgulayarak, "Aslında fikri, zikri hepsine karşı. Kıvırıyor. Adam gibi konuş, 'ben başörtüsüne karşıyım' de. Ben geçmiş vesayetin devamını istiyorum de. CHP'deki helalleşme de bununla aynı zihniyet. Bunlar iktidara gelirse ve bakan yaparlarsa bu adamı eskisinden daha beter hale getirirler Türkiye'yi. Kafalar değişmediği sürece... 100 yıl da geçse bu zihniyeti değiştiremezsiniz." diye konuştu..

Bir tepki de AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk'ten geldi.

Bu zihniyetteki insanların her zaman olacağını önemli olanın bunları tanımak olduğunu ifade eden Şentürk, "28 Şubat dönemi, 'Çocuklarınız okullarda okuyamamış olarak' hatırlanıyor. Aslında o dönemde kamusal alan tartışmaları açtılar, başörtülü insanlar parklara bile alınmıyordu. Bu insanlar, bilimsel yönü olan tanınmış bir ismin ne kadar çarpık zihniyeti olduğunun göstergesi." dedi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ege Bölge
(16.08.2022 00:24 - #266)
İnsanlık onuruna yapılmış bir saldırı şiddetle kınıyor. İzmir Temsilcimiz Sayın Ramazan ÜZÜN Beyefendiyi gönülden destekliyorum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.