Tehlikeli yolculuk kamerada!

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2022 - 09:52, Güncelleme: 15.12.2022 - 09:52 974+ kez okundu.
 

Tehlikeli yolculuk kamerada!

Tehlikeli yolculuk kamerada
Erzincan-Sivas kara yolunda bir traktörün römorkuna tutunarak ilerlemeye çalışan bisiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı. Organize Sanayi mevkiinde bir traktörün arkasına tutunarak giden bisikletli sürücü görenleri şaşkına çevirdi. Erzincan istikametinden Erzurum istikametine seyir halinde olan traktörün römorkunda bisikletiyle ilerleyen sürücü, adeta canını hiçe saydı. Bu şekilde karayolunda ilerleyen şahsın tehlikeli yolculuğu bir aracın sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Tehlikeli yolculuk, traktör sürücüsünün ana yoldan çıkarak tali yola girmesi ile son buldu.
Tehlikeli yolculuk kamerada

Erzincan-Sivas kara yolunda bir traktörün römorkuna tutunarak ilerlemeye çalışan bisiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.
Organize Sanayi mevkiinde bir traktörün arkasına tutunarak giden bisikletli sürücü görenleri şaşkına çevirdi. Erzincan istikametinden Erzurum istikametine seyir halinde olan traktörün römorkunda bisikletiyle ilerleyen sürücü, adeta canını hiçe saydı. Bu şekilde karayolunda ilerleyen şahsın tehlikeli yolculuğu bir aracın sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Tehlikeli yolculuk, traktör sürücüsünün ana yoldan çıkarak tali yola girmesi ile son buldu.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.