Tire Belediyesi, işçi alımı için İŞKUR üzerinden duyuru yaptı

EGE HABERLERİ 15.09.2023 - 09:56, Güncelleme: 15.09.2023 - 11:03 4993+ kez okundu.
 

Tire Belediyesi, işçi alımı için İŞKUR üzerinden duyuru yaptı

Başvuruda Son gün: Tire Belediyesi işçi alımı yapıyor! İşte aranan şartlar...
Habergündemim - Tire Belediyesi, işçi alımı için İŞKUR üzerinden duyuru yaptı. İlgililer için başvuru süreci ve detaylar belirlendi.  Tire Belediyesi, çöpçü ihtiyacını karşılamak adına yeni iş ilanı yayınladı. İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda, başvuru şartları ve diğer detaylar paylaşıldı. İŞKUR, Tire Belediyesi adına yapılan iş ilanında, başvuruların 15 Eylül'de tamamlanacağını belirtti. Bu tarihten itibaren uygun adaylarla iletişime geçileceği ifade edildi. Başvuru Şartları Neler? İlana göre; başvuracak adayların 28.04.2018 tarih ve 20405 sayılı Resmi Gazete'de belirtilen maddelere uygun olması gerekmekte. Ayrıca başvuracak adayların ikametgahlarının Tire ilçesi sınırları içinde olması ve deneyim sürelerinin en az 6 ay olması gerektiği de vurgulandı.
Başvuruda Son gün: Tire Belediyesi işçi alımı yapıyor! İşte aranan şartlar...

Habergündemim -


Tire Belediyesi, işçi alımı için İŞKUR üzerinden duyuru yaptı. İlgililer için başvuru süreci ve detaylar belirlendi. 
Tire Belediyesi, çöpçü ihtiyacını karşılamak adına yeni iş ilanı yayınladı. İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda, başvuru şartları ve diğer detaylar paylaşıldı.

İŞKUR, Tire Belediyesi adına yapılan iş ilanında, başvuruların 15 Eylül'de tamamlanacağını belirtti. Bu tarihten itibaren uygun adaylarla iletişime geçileceği ifade edildi.

Başvuru Şartları Neler?
İlana göre; başvuracak adayların 28.04.2018 tarih ve 20405 sayılı Resmi Gazete'de belirtilen maddelere uygun olması gerekmekte. Ayrıca başvuracak adayların ikametgahlarının Tire ilçesi sınırları içinde olması ve deneyim sürelerinin en az 6 ay olması gerektiği de vurgulandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.