Torbalı Belediyesi, katılımcı anlayışla devam ediyor

EGE HABERLERİ 11.08.2023 - 21:09, Güncelleme: 11.08.2023 - 21:09 3364+ kez okundu.
 

Torbalı Belediyesi, katılımcı anlayışla devam ediyor

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ilçe muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş ve taleplerini dinledi.
Bu kapsamda Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Tekin, muhtarların görüş ve taleplerini dinleyerek, katılımcı belediye vurgusu yaptı. Başkan Tekin, ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada şunlar aktardı; "Belediye Başkanımız Mithat Tekin, mahalle muhtarlarımızla bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcılarımız ve kurum müdürlerimizin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlarımız talep ve isteklerini iletti. Belediye Başkanımız ise talep ve istekleri not alarak çözümü konusunda gerekli işlemlerin başlatılacağını belirtti."
Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ilçe muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş ve taleplerini dinledi.

Bu kapsamda Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Tekin, muhtarların görüş ve taleplerini dinleyerek, katılımcı belediye vurgusu yaptı.

Başkan Tekin, ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada şunlar aktardı; "Belediye Başkanımız Mithat Tekin, mahalle muhtarlarımızla bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcılarımız ve kurum müdürlerimizin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlarımız talep ve isteklerini iletti. Belediye Başkanımız ise talep ve istekleri not alarak çözümü konusunda gerekli işlemlerin başlatılacağını belirtti."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.