TÜGVA İzmir Muhteşem Bir Programa Daha İmza Attı

EGE HABERLERİ 18.10.2024 - 20:42, Güncelleme: 18.10.2024 - 20:51 136 kez okundu.
 

TÜGVA İzmir Muhteşem Bir Programa Daha İmza Attı

TÜGVA İzmir, gençlerin kitap okuma alışkanlığı kazanması için Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanını görkemli bir programla gerçekleştirdi
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir temsilci, gençlerin gelişimine katkı sağlayacak muhteşem bir programa daha imza attı. TÜGVA İzmir İl Temsilcisi Yiğit Aslanata, İzmir’de gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenledikleri bu tür projelere büyük önem verdiklerini belirtti. Aslanata, “Gençlerimizin hem kitaplarla buluşmasını hem de kültürel anlamda zenginleşmelerini sağlayacak bu yarışma, İzmir’de güçlü bir katılımla gerçekleşecek. TÜGVA olarak, her zaman gençlerin yanındayız ve onlara en iyi imkânları sunmak için çalışıyoruz” dedi. Ortaokul öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını amaçlayan Kitap Kurdu Yarışması’nın lansmanı, TVF Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, İzmir’de büyük ilgi gördü. Gençlere Kitap Sevgisi Aşılanıyor Etkinlikte konuşan Erdoğan, gençlerin dijital dünyada kontrolsüz şekilde olumsuz içeriklerle karşılaşma riskine dikkat çekti. Bu bağlamda, kitap okumanın sağlıklı bir geleceğe kapı aralayacağına inandıklarını belirterek, "Kitap Kurdu Yarışması, ortaokul çağındaki çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanması için büyük bir fırsat" dedi. TÜGVA'dan Büyük Katkı TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci ve İzmir Valisi Süleyman Elban’ın da katıldığı lansmanda, gençlerin kitap okuma alışkanlığını artırmak için yapılan çalışmaların önemi vurgulandı. TÜGVA’nın geliştirdiği 'Lala' uygulaması üzerinden öğrencilerin yarışmaya katılımının kolaylaştırıldığı ve geçen yıl 200 bine yakın öğrencinin yarışmaya katıldığı açıklandı. Ödüller ve Büyük Hedefler Erdoğan, bu yılki hedeflerinin 300 bin öğrenciye ulaşmak olduğunu belirterek, "Birinci olan öğrenciye Balkan seyahati ya da umre ziyareti, ikinciye bisiklet, üçüncüye ise bilgisayar hediye edeceğiz. Ayrıca İzmir’in birincisi ailesiyle birlikte Umre’ye gitme hakkı kazanacak" diye konuştu. TÜGVA İzmir'den Gençlere Büyük Destek TÜGVA İzmir, sadece kitap okuma alışkanlığını kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda gençlerin bilinçli, başarılı ve donanımlı bireyler olmasını hedefliyor. Kitap Kurdu Yarışması bu anlamda önemli bir adım olarak gençlerin hayatlarına dokunuyor.
TÜGVA İzmir, gençlerin kitap okuma alışkanlığı kazanması için Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanını görkemli bir programla gerçekleştirdi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir temsilci, gençlerin gelişimine katkı sağlayacak muhteşem bir programa daha imza attı.

TÜGVA İzmir İl Temsilcisi Yiğit Aslanata, İzmir’de gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenledikleri bu tür projelere büyük önem verdiklerini belirtti. Aslanata, “Gençlerimizin hem kitaplarla buluşmasını hem de kültürel anlamda zenginleşmelerini sağlayacak bu yarışma, İzmir’de güçlü bir katılımla gerçekleşecek. TÜGVA olarak, her zaman gençlerin yanındayız ve onlara en iyi imkânları sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Ortaokul öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını amaçlayan Kitap Kurdu Yarışması’nın lansmanı, TVF Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, İzmir’de büyük ilgi gördü.

Gençlere Kitap Sevgisi Aşılanıyor

Etkinlikte konuşan Erdoğan, gençlerin dijital dünyada kontrolsüz şekilde olumsuz içeriklerle karşılaşma riskine dikkat çekti. Bu bağlamda, kitap okumanın sağlıklı bir geleceğe kapı aralayacağına inandıklarını belirterek, "Kitap Kurdu Yarışması, ortaokul çağındaki çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanması için büyük bir fırsat" dedi.

TÜGVA'dan Büyük Katkı

TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci ve İzmir Valisi Süleyman Elban’ın da katıldığı lansmanda, gençlerin kitap okuma alışkanlığını artırmak için yapılan çalışmaların önemi vurgulandı. TÜGVA’nın geliştirdiği 'Lala' uygulaması üzerinden öğrencilerin yarışmaya katılımının kolaylaştırıldığı ve geçen yıl 200 bine yakın öğrencinin yarışmaya katıldığı açıklandı.

Ödüller ve Büyük Hedefler

Erdoğan, bu yılki hedeflerinin 300 bin öğrenciye ulaşmak olduğunu belirterek, "Birinci olan öğrenciye Balkan seyahati ya da umre ziyareti, ikinciye bisiklet, üçüncüye ise bilgisayar hediye edeceğiz. Ayrıca İzmir’in birincisi ailesiyle birlikte Umre’ye gitme hakkı kazanacak" diye konuştu.

TÜGVA İzmir'den Gençlere Büyük Destek

TÜGVA İzmir, sadece kitap okuma alışkanlığını kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda gençlerin bilinçli, başarılı ve donanımlı bireyler olmasını hedefliyor. Kitap Kurdu Yarışması bu anlamda önemli bir adım olarak gençlerin hayatlarına dokunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.