TÜGVA İzmir'den Filistine destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2021 - 22:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1465+ kez okundu.
 

TÜGVA İzmir'den Filistine destek

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği tarafından yapılan basın açıklamasıyla terör devleti İsrail’in yaptığı zulümlere yönelik sert tepki gösterildi.
Buca Çevik Bir Meydanı'nda bugün yapılan basın açıklamasına İsrail'in vahşet, zulüm ve terörün devlete dönüşmüş hali olduğu vurgulandı.Toplanan grup adına TÜGVA Buca İlçe Başkanı Murat Aydın konuştu. Açıklamada şu ifadeler yer verildi: "İsrail, Filistin'e yerleştiği tarihten bugüne kadar ortaya koyduğu uygulamalar ve işlemeye devam ettiği cinayetlerle insanlığın tarih boyunca şahit olduğu en büyük felaket tanımını fazlasıyla hak eden, vahşetin, zulmün ve terörün devlete dönüşmüş halidir. İsrail'in hem Filistinlilere hem de bütün Müslümanların Harem-i Şerif'i olan Mescid-i Aksa'ya karşı yıllardır uyguladığı bu devlet terörü, idrak etmekte olduğumuz Ramazan ayı içerinde iyice şiddetlenmiş ve dün gece yaşananlarla doruk noktasına ulaşmıştır. Mescid-i Aksa'da ibadet eden kardeşlerimize karşı işgalci İsrail'in uyguladığı bu devlet terörünü şiddetle, nefretle kınıyor ve lânetliyoruz. Filistinli kardeşlerimize ve Mescid-i Aksa'ya yönelik ortaya koyduğu devlet terörü ile insani, vicdanı ve ahlaki hiçbir değeri ve kutsalı olmadığını tüm dünyaya gösteren İsrail'e karşı, insanlığı harekete geçmeye davet ediyoruz."
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği tarafından yapılan basın açıklamasıyla terör devleti İsrail’in yaptığı zulümlere yönelik sert tepki gösterildi.

Buca Çevik Bir Meydanı'nda bugün yapılan basın açıklamasına İsrail'in vahşet, zulüm ve terörün devlete dönüşmüş hali olduğu vurgulandı.Toplanan grup adına TÜGVA Buca İlçe Başkanı Murat Aydın konuştu.

Açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"İsrail, Filistin'e yerleştiği tarihten bugüne kadar ortaya koyduğu uygulamalar ve işlemeye devam ettiği cinayetlerle insanlığın tarih boyunca şahit olduğu en büyük felaket tanımını fazlasıyla hak eden, vahşetin, zulmün ve terörün devlete dönüşmüş halidir. İsrail'in hem Filistinlilere hem de bütün Müslümanların Harem-i Şerif'i olan Mescid-i Aksa'ya karşı yıllardır uyguladığı bu devlet terörü, idrak etmekte olduğumuz Ramazan ayı içerinde iyice şiddetlenmiş ve dün gece yaşananlarla doruk noktasına ulaşmıştır. Mescid-i Aksa'da ibadet eden kardeşlerimize karşı işgalci İsrail'in uyguladığı bu devlet terörünü şiddetle, nefretle kınıyor ve lânetliyoruz. Filistinli kardeşlerimize ve Mescid-i Aksa'ya yönelik ortaya koyduğu devlet terörü ile insani, vicdanı ve ahlaki hiçbir değeri ve kutsalı olmadığını tüm dünyaya gösteren İsrail'e karşı, insanlığı harekete geçmeye davet ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.