Tunç Soyer Dikili çalışmalarını tebrik etti.

GÜNDEM/GÜNCEL 05.05.2023 - 18:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 18:13 2628+ kez okundu.
 

Tunç Soyer Dikili çalışmalarını tebrik etti.

İş insanı Mesut Özmenay Dikili'de başlattığı üye çalışmalarına on günde 700 kişi üye yaparak Dikili’de bir rekora imza atmıştı.
İzmir büyükşehir belediyesi başkanı Tunç Soyer yapılan çalışmaları tebrik etti . Dikili ilçesinde Cumhuriyet Halk partisi üye sayısını çok kısa bir sürede binlere yaklaştıran Özmenay çalışmaları ile göz doldurdu. Tunç Soyer Tebrik etti. İzmir büyükşehir belediyesi başkanı Tunç Soyer Dikili'de ki çalışmalardan bizzat haberdar olduğunu ve memnuniyet ile karşılandığını bildirdi . İlçesinde köyleri bizzat dolaşan Özmenay'ı ve ekip arkadaşlarını tebrik eden Soyer, yaklaşan seçimler öncesinde Dikili'de Cumhuriyet Halk Partisine  üye çalışmalarının çok önemli olduğunu söyledi. Yaklaşan seçimlerde Dikili den büyük bir başarı beklediğinin altını çizen Soyer, köylerde bizzat yaptığınız çalışmalar takdire şayan sizlerden yeni rekorlar bekliyorum dedi.
İş insanı Mesut Özmenay Dikili'de başlattığı üye çalışmalarına on günde 700 kişi üye yaparak Dikili’de bir rekora imza atmıştı.

İzmir büyükşehir belediyesi başkanı Tunç Soyer yapılan çalışmaları tebrik etti .

Dikili ilçesinde Cumhuriyet Halk partisi üye sayısını çok kısa bir sürede binlere yaklaştıran Özmenay çalışmaları ile göz doldurdu.

Tunç Soyer Tebrik etti.

İzmir büyükşehir belediyesi başkanı Tunç Soyer Dikili'de ki çalışmalardan bizzat haberdar olduğunu ve memnuniyet ile karşılandığını bildirdi .

İlçesinde köyleri bizzat dolaşan Özmenay'ı ve ekip arkadaşlarını tebrik eden Soyer, yaklaşan seçimler öncesinde Dikili'de Cumhuriyet Halk Partisine  üye çalışmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Yaklaşan seçimlerde Dikili den büyük bir başarı beklediğinin altını çizen Soyer, köylerde bizzat yaptığınız çalışmalar takdire şayan sizlerden yeni rekorlar bekliyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.