Tunceli’de çok sayıda mühimmat ele geçirildi!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2022 - 11:50, Güncelleme: 09.11.2022 - 11:50 1090+ kez okundu.
 

Tunceli’de çok sayıda mühimmat ele geçirildi!

Tunceli’de çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Tunceli’de devam eden Eren Abluka Sonbahar Kış-4 operasyonları çerçevesinde jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda bir sığınak içerisinde, 5 adet roketatarla birlikte çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Tunceli Valiliği tarafından yapılan çalışmada, “Eren Abluka Sonbahar Kış-4 operasyonu çerçevesinde, İl Jandarma Komutanlığımızca Tunceli kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda 1 adet sığınak içerisinde; 2 adet kalaşnikof piyade tüfeği, 3 adet anti-tank roketatar mühimmatı, 2 adet anti personel roketatar mühimmatı, 5 adet sevk fişeği, 115 adet kalaşnikof fişeği, 1 adet dürbün ve çok miktarda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir” denildi.
Tunceli’de çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Tunceli’de devam eden Eren Abluka Sonbahar Kış-4 operasyonları çerçevesinde jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda bir sığınak içerisinde, 5 adet roketatarla birlikte çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Tunceli Valiliği tarafından yapılan çalışmada, “Eren Abluka Sonbahar Kış-4 operasyonu çerçevesinde, İl Jandarma Komutanlığımızca Tunceli kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda 1 adet sığınak içerisinde; 2 adet kalaşnikof piyade tüfeği, 3 adet anti-tank roketatar mühimmatı, 2 adet anti personel roketatar mühimmatı, 5 adet sevk fişeği, 115 adet kalaşnikof fişeği, 1 adet dürbün ve çok miktarda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.