Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları Sessizliğe Büründü

BİLİM /TEKNOLOJİ 13.07.2024 - 10:10, Güncelleme: 13.07.2024 - 10:10 2250+ kez okundu.
 

Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları Sessizliğe Büründü

Yaptıkları operasyonlarla dünya çapında büyük ses getiren Sancak Muhafızları, bir süredir sessizliğe büründü.
"İzlemeye devam ediyoruz" sloganını her zaman kullanan bu Türk hacker grubu, sessizliklerinin ardında neyin olduğunu merak konusu  Dünyanın en büyük güvenlik sistemlerini aşmayı başaran ve "kırılamaz" denilen şifreleri kıran Sancak Muhafızları, CIA'ya yaptıkları operasyonların ardından dikkatleri üzerine çekmişti. Operasyonların Ardından Sessizlik Sancak Muhafızları, son yaptıkları paylaşımda Dünyanın en ust düzey korumasına sahip olduğu iddia edilen CIA'nın istihbarat ağına girerek, bomba etkisi yaratabilecek bilgilere ulaştıklarını ve zamanı geldiğinde bu bilgileri açıklayacaklarını duyurmuşlardı.  Mazlumlara zulmeden devletlerin korkulu rüyası olan bu grup, iki haftadır sessizliğe büründü. Bu durum, bazı devletlerde endişeye yol açtı. Sessizliğin Ardında Büyük Bir Fırtına mı Var? Sancak Muhafızları'nın sessizliği, büyük bir fırtınanın habercisi olabilir mi?  İzlemeye devam eden grup, gelecekte hangi operasyonlarla gündeme gelecek?  Bu sorular, şu anda cevapsız kalsa da Sancak Muhafızları'nın her an yeni bir sürprizle ortaya çıkabileceği konuşuluyor. Dünya, bu hacker grubunun bir sonraki hamlesini merakla bekliyor
Yaptıkları operasyonlarla dünya çapında büyük ses getiren Sancak Muhafızları, bir süredir sessizliğe büründü.

"İzlemeye devam ediyoruz" sloganını her zaman kullanan bu Türk hacker grubu, sessizliklerinin ardında neyin olduğunu merak konusu 

Dünyanın en büyük güvenlik sistemlerini aşmayı başaran ve "kırılamaz" denilen şifreleri kıran Sancak Muhafızları, CIA'ya yaptıkları operasyonların ardından dikkatleri üzerine çekmişti.

Operasyonların Ardından Sessizlik

Sancak Muhafızları, son yaptıkları paylaşımda Dünyanın en ust düzey korumasına sahip olduğu iddia edilen CIA'nın istihbarat ağına girerek, bomba etkisi yaratabilecek bilgilere ulaştıklarını ve zamanı geldiğinde bu bilgileri açıklayacaklarını duyurmuşlardı. 
Mazlumlara zulmeden devletlerin korkulu rüyası olan bu grup, iki haftadır sessizliğe büründü. Bu durum, bazı devletlerde endişeye yol açtı.

Sessizliğin Ardında Büyük Bir Fırtına mı Var?

Sancak Muhafızları'nın sessizliği, büyük bir fırtınanın habercisi olabilir mi? 
İzlemeye devam eden grup, gelecekte hangi operasyonlarla gündeme gelecek? 
Bu sorular, şu anda cevapsız kalsa da Sancak Muhafızları'nın her an yeni bir sürprizle ortaya çıkabileceği konuşuluyor. Dünya, bu hacker grubunun bir sonraki hamlesini merakla bekliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.