Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları’ndan Şok Operasyon

GÜNDEM/GÜNCEL 27.10.2024 - 03:23, Güncelleme: 27.10.2024 - 03:23 573 kez okundu.
 

Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları’ndan Şok Operasyon

Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları’ndan Mossad Bağlantılı Olduğu İddia Edilen Kişiye Şok Operasyon
Dijital hamleyle gözdağı Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, İsrail'e yönelik yeni bir siber saldırı gerçekleştirdiklerini sosyal medya üzerinden duyurdu. Paylaşımın ardından, terör örgütlerini destekleyen paylaşımlar yapan bir şahsın dikkatlerini çektiğini ve bu kişinin Türkiye'de konuşlanmış, İsrail destekli bir ajan olabileceğini düşünüp Şahsın sosyal medya paylaşımlarını mercek altına alan grup, alaycı yorumları üzerine konum bilgisi ve sosyal medyasında olmayan sadece telefonunda bulunan özel bir fotoğrafı yorum olarak paylaştı. Bu hamle, Sancak Muhafızları'nın siber yeteneklerini ve dijital güvenlik konusundaki hassasiyetlerini gözler önüne serdi. Terör Sempatizanlarına Karşı Siber Gözetim Sancak Muhafızları'nın açıklamasına göre, şahsın terör sempatizanı olduğu belirlenmiş ve kısa sürede tesbit edildi . Grup, bu şahsın Türkiye'de İsrail adına faaliyet yürütüyor olabileceğini düşündüğünü belirtti. Şahsın sosyal medya hesaplarında yaptığı kışkırtıcı yorumları dikkatle inceleyen grup, şahsın bazı özel bilgilerini paylaşarak uyarıda bulundu. Dijital Güvenlik Konusuna Dikkat Çekildi Sancak Muhafızları, bu hamleleriyle dijital platformlarda güvenlik açıklarının boyutlarına ve bu platformlarda yapılan paylaşımların gizliliğine dikkat çekmeyi amaçladıklarını ifade etti. Özellikle sosyal medyada terör sempatizanlığı yaparak toplumu kışkırtmaya çalışan kişilere karşı da tedbirli olunması gerektiğini vurgulayan grup, bu bilgileri ilgili mercilere ilettiklerini açıkladı. Sosyal Medyada Geniş Yankı Uyandırdı Sancak Muhafızları'nın operasyonu, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Grup destekçilerinden birçok olumlu yorum alırken, bu tür dijital operasyonların kamuoyunun güvenliğini sağlamak için ne kadar önemli olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Sancak Muhafızları,Türkiye'nin siber güvenlik kapasitesine gücünü gösterirken dijital güvenlik konusunda farkındalığı artırmayı hedeflediğini belirtti.
Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları’ndan Mossad Bağlantılı Olduğu İddia Edilen Kişiye Şok Operasyon

Dijital hamleyle gözdağı

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, İsrail'e yönelik yeni bir siber saldırı gerçekleştirdiklerini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Paylaşımın ardından, terör örgütlerini destekleyen paylaşımlar yapan bir şahsın dikkatlerini çektiğini ve bu kişinin Türkiye'de konuşlanmış, İsrail destekli bir ajan olabileceğini düşünüp Şahsın sosyal medya paylaşımlarını mercek altına alan grup, alaycı yorumları üzerine konum bilgisi ve sosyal medyasında olmayan sadece telefonunda bulunan özel bir fotoğrafı yorum olarak paylaştı.

Bu hamle, Sancak Muhafızları'nın siber yeteneklerini ve dijital güvenlik konusundaki hassasiyetlerini gözler önüne serdi.

Terör Sempatizanlarına Karşı Siber Gözetim

Sancak Muhafızları'nın açıklamasına göre, şahsın terör sempatizanı olduğu belirlenmiş ve kısa sürede tesbit edildi . Grup, bu şahsın Türkiye'de İsrail adına faaliyet yürütüyor olabileceğini düşündüğünü belirtti. Şahsın sosyal medya hesaplarında yaptığı kışkırtıcı yorumları dikkatle inceleyen grup, şahsın bazı özel bilgilerini paylaşarak uyarıda bulundu.

Dijital Güvenlik Konusuna Dikkat Çekildi

Sancak Muhafızları, bu hamleleriyle dijital platformlarda güvenlik açıklarının boyutlarına ve bu platformlarda yapılan paylaşımların gizliliğine dikkat çekmeyi amaçladıklarını ifade etti. Özellikle sosyal medyada terör sempatizanlığı yaparak toplumu kışkırtmaya çalışan kişilere karşı da tedbirli olunması gerektiğini vurgulayan grup, bu bilgileri ilgili mercilere ilettiklerini açıkladı.

Sosyal Medyada Geniş Yankı Uyandırdı

Sancak Muhafızları'nın operasyonu, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Grup destekçilerinden birçok olumlu yorum alırken, bu tür dijital operasyonların kamuoyunun güvenliğini sağlamak için ne kadar önemli olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Sancak Muhafızları,Türkiye'nin siber güvenlik kapasitesine gücünü gösterirken dijital güvenlik konusunda farkındalığı artırmayı hedeflediğini belirtti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.