Türk Hava Yolları'ndan uyarı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2018 - 20:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2792+ kez okundu.
 

Türk Hava Yolları'ndan uyarı

THY'den bayram uyarısı: Check-in'leri önceden yapın ve havalimanına daha erken gelin
Türk Hava Yolları (THY), 9 günlük bayram tatilinin son iki gününde 500 binin üzerinde yolcu taşıyacak ve 3057 sefer gerçekleştirecek.  CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ 500 BİNİN ÜZERİNDE YOLCU TAŞINACAK Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de Twitter hesabından mesaj yayınlayarak, "Cumartesi ve pazar günü toplam 3057 sefer ile 500 binin üzerinde yolcumuzu taşıyacağız.  "ERKEN GELİNMESİNDE FAYDA VAR" Bayram dönüşü yoğunluğundan az etkilenmek için check-in'lerin önceden yapılması ve havalimanına daha erken gelinmesinde fayda vardır" dedi.
THY'den bayram uyarısı: Check-in'leri önceden yapın ve havalimanına daha erken gelin

Türk Hava Yolları (THY), 9 günlük bayram tatilinin son iki gününde 500 binin üzerinde yolcu taşıyacak ve 3057 sefer gerçekleştirecek. 

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ 500 BİNİN ÜZERİNDE YOLCU TAŞINACAK

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de Twitter hesabından mesaj yayınlayarak, "Cumartesi ve pazar günü toplam 3057 sefer ile 500 binin üzerinde yolcumuzu taşıyacağız. 

"ERKEN GELİNMESİNDE FAYDA VAR"

Bayram dönüşü yoğunluğundan az etkilenmek için check-in'lerin önceden yapılması ve havalimanına daha erken gelinmesinde fayda vardır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.