Türkelli'yi tabelalardan silebilirsiniz yüreklerden asla

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2019 - 19:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2627+ kez okundu.
 

Türkelli'yi tabelalardan silebilirsiniz yüreklerden asla

İzmir yeni açılacak otobandan herkes gibi memnun olan ve her zaman yapılan iyi hizmetlerin arkasında duran türkelli beldesi sakinleri bu günlerde biraz tepkili.
Yıllar süren yapım çalışmaları esnasında Menemen Türkelli köyü sakinleri kamyon gürültüleri, toz toprak derken bitmesi yaklaşan otaban da kendi tabelalarını görmeyince tepki gösterdiler. Sosyal medya üzerinden Türkelli sevdalıları adlı platform konu hakkında açıklamada bulundu.  Açıklama ; Aylardır tozunu pisini çektiğimiz otoban bitmek üzere.Köyümüzün hemen üzerinden geçen otoyolun hiç bir bölümünde TÜRKELLİ levhası bulunmaması tüm TÜRKELLİ SEVDALILARINI derinden yaralamıştır. TÜRKELLİ ismini levhalardan silebilirsiniz ama gönüllerden silemezsiniz. Yetkilileri acilen göreve davet ediyoruz.
İzmir yeni açılacak otobandan herkes gibi memnun olan ve her zaman yapılan iyi hizmetlerin arkasında duran türkelli beldesi sakinleri bu günlerde biraz tepkili.

Yıllar süren yapım çalışmaları esnasında Menemen Türkelli köyü sakinleri kamyon gürültüleri, toz toprak derken bitmesi yaklaşan otaban da kendi tabelalarını görmeyince tepki gösterdiler.

Sosyal medya üzerinden Türkelli sevdalıları adlı platform konu hakkında açıklamada bulundu. 

Açıklama ;

Aylardır tozunu pisini çektiğimiz otoban bitmek üzere.Köyümüzün hemen üzerinden geçen otoyolun hiç bir bölümünde TÜRKELLİ levhası bulunmaması tüm TÜRKELLİ SEVDALILARINI derinden yaralamıştır. TÜRKELLİ ismini levhalardan silebilirsiniz ama gönüllerden silemezsiniz. Yetkilileri acilen göreve davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.