Türkiye ikinci şahlanış dönemini gerçekleştirecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2018 - 20:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1434+ kez okundu.
 

Türkiye ikinci şahlanış dönemini gerçekleştirecek

Fuat Oktay, Türkiye'nin 400 ana proje ile bir çok alanda ikinci şahlanış dönemini gerçekleştireceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, 100 Günlük İcraat Programına ilişkin açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 100 Günlük İcraat Programının millete verdikleri sözün bir teminatı olarak hayata geçirildiğini vurgulayan Oktay, "Tüm Bakanlıklarımız ile birlikte titiz ve yoğun mesai sonucu hazırlanan projeler 2023 hedeflerimizi hızla hayata geçirecektir. Türkiye 400 ana proje ile ekonomiden enerjiye, turizmden savunma sanayiine kadar bir çok alanda ikinci şahlanış dönemini gerçekleştirecektir. Milletimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Fuat Oktay✔@fuatoktay06  · 3 Ağustos @fuatoktay06 adlı kullanıcıya yanıt olarak Tüm Bakanlıklarımız ile birlikte titiz ve yoğun mesai sonucu hazırlanan projeler, 2023 hedeflerimizi hızla hayata geçirecektir. Fuat Oktay✔@fuatoktay06 Türkiye 400 ana proje ile ekonomiden enerjiye, turizmden savunma sanayiine kadar bir çok alanda ikinci şahlanış dönemini gerçekleştirecektir. Milletimize hayırlı olsun. 18:23 - 3 Ağu 2018 1.130 216 kişi bunun hakkında konuşuyor Kaynak: TRT Haber
Fuat Oktay, Türkiye'nin 400 ana proje ile bir çok alanda ikinci şahlanış dönemini gerçekleştireceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, 100 Günlük İcraat Programına ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 100 Günlük İcraat Programının millete verdikleri sözün bir teminatı olarak hayata geçirildiğini vurgulayan Oktay, "Tüm Bakanlıklarımız ile birlikte titiz ve yoğun mesai sonucu hazırlanan projeler 2023 hedeflerimizi hızla hayata geçirecektir. Türkiye 400 ana proje ile ekonomiden enerjiye, turizmden savunma sanayiine kadar bir çok alanda ikinci şahlanış dönemini gerçekleştirecektir. Milletimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Fuat Oktay@fuatoktay06

 · 

@fuatoktay06 adlı kullanıcıya yanıt olarak

Tüm Bakanlıklarımız ile birlikte titiz ve yoğun mesai sonucu hazırlanan projeler, 2023 hedeflerimizi hızla hayata geçirecektir.

Fuat Oktay@fuatoktay06

Türkiye 400 ana proje ile ekonomiden enerjiye, turizmden savunma sanayiine kadar bir çok alanda ikinci şahlanış dönemini gerçekleştirecektir. Milletimize hayırlı olsun.

  • 1.130
  • 216 kişi bunun hakkında konuşuyor

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.