Üçüncü ittifak mı geliyor?

SİYASET/POLİTİKA 10.05.2022 - 16:54, Güncelleme: 10.05.2022 - 16:54 2371+ kez okundu.
 

Üçüncü ittifak mı geliyor?

Hükümeti tek başına yıkamayacağını anlayan muhalefetten yeni bir ittifak daha mı geliyor? Üçüncü ittifakta hangi partiler yer alacak?
Haber Gündemim istihbaratının edindiği bilgiye göre; Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yeni bir ittifak için görüşmelere başladı. 6'lı ittifakta yer bulamayan Sarıgül, çareyi yeni bir ittifak kurarak arıyor. Uzun bir süre neredeyse tüm konuşmalarında biz kimseyle ittifak kurmayız, kendimiz başaracağız diyen Sarıgül yarın, kurulacak yeni ittifak için görüşmelere katılacak.    ÜÇÜNCÜ İTTİFAKTA HANGİ PARTİLER OLACAK? Seçim öncesi hükümeti indirme çabaları devam ediyor. Kurulan yeni ittifakların yeterli olmayacağını düşünen diğer partileri üçüncü bir ittifakın hükümeti indirebileceği düşüncesi sardı. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yarın muhalefet partilerinden bazılarıyla görüşme yapacak. Görüşmenin sonunda anlaşma sağlanırsa üçüncü bir ittifak kurulacağı iddia ediliyor.   
Hükümeti tek başına yıkamayacağını anlayan muhalefetten yeni bir ittifak daha mı geliyor? Üçüncü ittifakta hangi partiler yer alacak?

Haber Gündemim istihbaratının edindiği bilgiye göre; Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yeni bir ittifak için görüşmelere başladı. 6'lı ittifakta yer bulamayan Sarıgül, çareyi yeni bir ittifak kurarak arıyor. Uzun bir süre neredeyse tüm konuşmalarında biz kimseyle ittifak kurmayız, kendimiz başaracağız diyen Sarıgül yarın, kurulacak yeni ittifak için görüşmelere katılacak. 

 

ÜÇÜNCÜ İTTİFAKTA HANGİ PARTİLER OLACAK?

Seçim öncesi hükümeti indirme çabaları devam ediyor. Kurulan yeni ittifakların yeterli olmayacağını düşünen diğer partileri üçüncü bir ittifakın hükümeti indirebileceği düşüncesi sardı. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yarın muhalefet partilerinden bazılarıyla görüşme yapacak. Görüşmenin sonunda anlaşma sağlanırsa üçüncü bir ittifak kurulacağı iddia ediliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.