Ülkemize, Ailemize, Diyanet Reis’imize sahip çıkalım

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2020 - 01:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2972+ kez okundu.
 

Ülkemize, Ailemize, Diyanet Reis’imize sahip çıkalım

Türkiye Aile Meclisi Güneydoğu Bölge Başkanlığı Diyanet Reisi Ali ERBAŞ hakkında İHD tarafından açılan suç duyurusuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.
Müslümanların duygularıyla oynama ey İHD! İHD yetkililerine sesleniyoruz! sizin eşcinsel dostu, İslam’a düşman bir dernek olduğunuzu biliyoruz, 1994 yılında İDH’nin kapısını onlara açtığınızı bildiğimiz halde bir gün size bir laf söylemedik, ama bu İslam toplumunda Allah’ın Kelamı Kur’an-ı Kerime dokunursanız yanarsınız. Diyanet İşleri Başkanının vazifesi gereği Eşcinselliğin kötülüğünü dile getirmesini ile ilgili suç duyurusunda bulunmanız kabul edilemez, bir avuç insanı mutlu etmek için on milyonların namusu olan Kur’anımıza dokunmaya hakkınız yoktur. Herkes bilsin ki İnsanlığın yüz karası olan bu melanetli hayatın Anadolu’ya yayılmaması için elimizden geleni yapacağız. Lut Peygamberinin kavmi bu melanetli, ahlak dışı fiilden dolayı helak olmuşsa, bu toplumu o duruma düşürmeye kimsenin hakkı yoktur.  Namus anlayışınızı zedelemeyin, adınıza yakışmıyor! Böyle bir zulmü yapmaya hakkınız yoktur. Tabi sizin Barolar birliği, Belediyeler birliği, Tabipler birliği ve Feminist oluşumlar gibi dostlarınızdan da haberimiz vardır. Meclisi göreve davet ediyoruz, Bu LGBT mensupları cesaretini İstanbul Sözleşmesi ve CEDAW gibi uluslar arası sözleşmelerden alıyorlar. Bu sözleşmelerin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında Aile yapımızı hedef almaktan başka hiçbir şeye yaramadığını bilmenizi ve bir an evvel iptali için harekete geçmenizi bekliyoruz.  Külliyeye sesleniyoruz! İstanbul Sözleşmesi her ne kadar 4 partinin ful oylarıyla kabul edilmişse de Ak Parti iktidarında olduğu için özellikle Ak partiye mal ediliyor. Tereddüt etmeden bir an evvel bu sözleşmenin feshi için parti olarak tarafınızı belirlemenizi, bu konuda mücadele vermenizi istiyoruz. Ey Reis’im Putin dahi bu sözleşmeyi kabul etmedi, sizi de buna karşı durmaya davet ediyoruz. Eşcinsel evlilikten nesil türemiyor, dolayısıyla bu fiil insanlık suçudur. Vatandaşa sesleniyoruz Ey vatandaşlarımız her ne kadar devletin insan yetiştirme metodu defolu olup bizi dinimize yabancı yetiştirmiş ise de fıtri duygularımıza dayanarak bu eşcinselliğe meydan vermeyelim. Komşu dairede erkek-erkekle evli partner ikilisi ister misiniz? Yarın bu eşcinsellerden biri çocuklarımıza öğretmen olsun istemiyorsak, Allah muhfizna eşcinsel bir gelin istemiyorsak, bu tehlikeli taraftarlara dur demeye sizi davet ediyoruz. Zaman ülkemize, toplumumuza sahip çıkma zamanıdır; Alnı secdeye giden, Ben müslümanım diyen, ben insanım diyen herkesi bu basın açıklamamıza destek vermesini ve İstanbul Sözleşmesi ile CEDAW sözleşmesine karşı durmaya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  Eyüphan Kaya Türkiye Aile Meclisi Güneydoğu Bölge Başkanlığı adına
Türkiye Aile Meclisi Güneydoğu Bölge Başkanlığı Diyanet Reisi Ali ERBAŞ hakkında İHD tarafından açılan suç duyurusuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Müslümanların duygularıyla oynama ey İHD!

İHD yetkililerine sesleniyoruz! sizin eşcinsel dostu, İslam’a düşman bir dernek olduğunuzu biliyoruz, 1994 yılında İDH’nin kapısını onlara açtığınızı bildiğimiz halde bir gün size bir laf söylemedik, ama bu İslam toplumunda Allah’ın Kelamı Kur’an-ı Kerime dokunursanız yanarsınız.
Diyanet İşleri Başkanının vazifesi gereği Eşcinselliğin kötülüğünü dile getirmesini ile ilgili suç duyurusunda bulunmanız kabul edilemez, bir avuç insanı mutlu etmek için on milyonların namusu olan Kur’anımıza dokunmaya hakkınız yoktur.
Herkes bilsin ki İnsanlığın yüz karası olan bu melanetli hayatın Anadolu’ya yayılmaması için elimizden geleni yapacağız. Lut Peygamberinin kavmi bu melanetli, ahlak dışı fiilden dolayı helak olmuşsa, bu toplumu o duruma düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. 
Namus anlayışınızı zedelemeyin, adınıza yakışmıyor! Böyle bir zulmü yapmaya hakkınız yoktur.
Tabi sizin Barolar birliği, Belediyeler birliği, Tabipler birliği ve Feminist oluşumlar gibi dostlarınızdan da haberimiz vardır.
Meclisi göreve davet ediyoruz,
Bu LGBT mensupları cesaretini İstanbul Sözleşmesi ve CEDAW gibi uluslar arası sözleşmelerden alıyorlar. Bu sözleşmelerin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında Aile yapımızı hedef almaktan başka hiçbir şeye yaramadığını bilmenizi ve bir an evvel iptali için harekete geçmenizi bekliyoruz. 
Külliyeye sesleniyoruz!
İstanbul Sözleşmesi her ne kadar 4 partinin ful oylarıyla kabul edilmişse de Ak Parti iktidarında olduğu için özellikle Ak partiye mal ediliyor. Tereddüt etmeden bir an evvel bu sözleşmenin feshi için parti olarak tarafınızı belirlemenizi, bu konuda mücadele vermenizi istiyoruz.
Ey Reis’im Putin dahi bu sözleşmeyi kabul etmedi, sizi de buna karşı durmaya davet ediyoruz.
Eşcinsel evlilikten nesil türemiyor, dolayısıyla bu fiil insanlık suçudur.
Vatandaşa sesleniyoruz
Ey vatandaşlarımız her ne kadar devletin insan yetiştirme metodu defolu olup bizi dinimize yabancı yetiştirmiş ise de fıtri duygularımıza dayanarak bu eşcinselliğe meydan vermeyelim.
Komşu dairede erkek-erkekle evli partner ikilisi ister misiniz? Yarın bu eşcinsellerden biri çocuklarımıza öğretmen olsun istemiyorsak, Allah muhfizna eşcinsel bir gelin istemiyorsak, bu tehlikeli taraftarlara dur demeye sizi davet ediyoruz.
Zaman ülkemize, toplumumuza sahip çıkma zamanıdır; Alnı secdeye giden, Ben müslümanım diyen, ben insanım diyen herkesi bu basın açıklamamıza destek vermesini ve İstanbul Sözleşmesi ile CEDAW sözleşmesine karşı durmaya davet ediyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 
Eyüphan Kaya
Türkiye Aile Meclisi Güneydoğu Bölge Başkanlığı adına

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.