Üniversite öğrencilerinin Dumlupınar ve Zafertepeçalköy gezisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2019 - 12:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1949+ kez okundu.
 

Üniversite öğrencilerinin Dumlupınar ve Zafertepeçalköy gezisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nurgül Bozkurt ve öğrencileri, Dumlupınar Şehitliği’ni ve Zafertepeçalköy anıtını ziyaret etti.Prof. Dr. Nurgül Bozkurt ve öğrenciler duygusal anlar yaşadılar. Şehitlikte...
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nurgül Bozkurt ve öğrencileri, Dumlupınar Şehitliği’ni ve Zafertepeçalköy anıtını ziyaret etti.Prof. Dr. Nurgül Bozkurt ve öğrenciler duygusal anlar yaşadılar. Şehitlikte dua eden öğrenciler daha sonra Alan Kılavuzu Habib Akalın’dan bilgiler aldılar.Alan kılavuzu Habib Akalın, "Hocamız ve öğrencilerimiz kurtuluşun toprakları Dumlupınar ilçemize güzel bir gezi düzenlediler. Öğretim görevlilerimiz, öğrencilerine milli mücadele ruhunu yerinde aşılamak için bu gezileri düzenliyorlar. Öğrencilerimiz bağımsızlık meşalesinin hangi koşullarda yakıldığını görüyorlar ve bizden dinliyorlar. Dumlupınar Şehitliği Türkiye Cumhuriyeti’nin temelidir. Bugün öğrencilerimizle birlikte Atatürk’ün ’Ordular ilk hedefiniz Akdeniz ileri’ emrini verdiği yerde bizde bağırdık. Öğrencilerimiz duygusal anlar yaşadı’’ ifadelerini kullandı.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nurgül Bozkurt ve öğrencileri, Dumlupınar Şehitliği’ni ve Zafertepeçalköy anıtını ziyaret etti.Prof. Dr. Nurgül Bozkurt ve öğrenciler duygusal anlar yaşadılar. Şehitlikte...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nurgül Bozkurt ve öğrencileri, Dumlupınar Şehitliği’ni ve Zafertepeçalköy anıtını ziyaret etti.

Prof. Dr. Nurgül Bozkurt ve öğrenciler duygusal anlar yaşadılar. Şehitlikte dua eden öğrenciler daha sonra Alan Kılavuzu Habib Akalın’dan bilgiler aldılar.

Alan kılavuzu Habib Akalın, "Hocamız ve öğrencilerimiz kurtuluşun toprakları Dumlupınar ilçemize güzel bir gezi düzenlediler. Öğretim görevlilerimiz, öğrencilerine milli mücadele ruhunu yerinde aşılamak için bu gezileri düzenliyorlar. Öğrencilerimiz bağımsızlık meşalesinin hangi koşullarda yakıldığını görüyorlar ve bizden dinliyorlar. Dumlupınar Şehitliği Türkiye Cumhuriyeti’nin temelidir. Bugün öğrencilerimizle birlikte Atatürk’ün ’Ordular ilk hedefiniz Akdeniz ileri’ emrini verdiği yerde bizde bağırdık. Öğrencilerimiz duygusal anlar yaşadı’’ ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.