Ünlü iş adamı Mikail Dede Bodrum’da evlendi

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2019 - 15:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1896+ kez okundu.
 

Ünlü iş adamı Mikail Dede Bodrum’da evlendi

Türkiye’nin Birçok Yerinde Beach Clubü Olan Ünlü İş Adamı Mikail Dede Ve Bengi Kakil Bodrum’da Düzenlenen Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdi.
Ünlü iş adamı Mikail Dede ve Bengi Kakil Bodrum’da dünya evine girdi. Sahibi olduğu Tren Beach Yalıkavak’ta görkemli bir düğünle dünya evine giren Mikail Dede’yi mutlu gününde sanat, iş ve spor camiasından birçok isim yalnız bırakmadı. İdo Tatlıses, Emre Kaya gibi birçok ünlü isim düğünde doyasıya eğlendi. Neredeyse tüm turizm beldelerinde eğlence mekanı olan ünlü iş adamı Dede’nin gece geç vakitlere kadar süren düğününde, havai fişek gösterileri ise düğüne renk kattı.
Türkiye’nin Birçok Yerinde Beach Clubü Olan Ünlü İş Adamı Mikail Dede Ve Bengi Kakil Bodrum’da Düzenlenen Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdi.

Ünlü iş adamı Mikail Dede ve Bengi Kakil Bodrum’da dünya evine girdi.

Sahibi olduğu Tren Beach Yalıkavak’ta görkemli bir düğünle dünya evine giren Mikail Dede’yi mutlu gününde sanat, iş ve spor camiasından birçok isim yalnız bırakmadı. İdo Tatlıses, Emre Kaya gibi birçok ünlü isim düğünde doyasıya eğlendi. Neredeyse tüm turizm beldelerinde eğlence mekanı olan ünlü iş adamı Dede’nin gece geç vakitlere kadar süren düğününde, havai fişek gösterileri ise düğüne renk kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.