Uşak Fuarı’nda çiftçi "baş tacı"

GÜNDEM/GÜNCEL 24.09.2022 - 10:21, Güncelleme: 24.09.2022 - 10:21 2548+ kez okundu.
 

Uşak Fuarı’nda çiftçi "baş tacı"

Uşak Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda yüzler güldü. 170 firmanın katıldığı fuarı 4 gün boyunca 40 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
GL Platform tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Uşak Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı katılımcıları, özel kampanyalarla üreticilere destek oldu. Yeni teknoloji tarım ekipmanları hızla satıldı. Fuarda incelemede bulunan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım çiftçilerin baş tacı olduğunu belirterek, üreticinin özellikle mazot ve gübre konusunda desteklenmeye ihtiyacı olduğunu söyledi. AK Parti Uşak Milletvekili Op. Dr. İsmail Güneş da her sene et, süt, beyaz et üretiminin artığını vurgulayarak “Her zaman çiftçinin yanındayız. Türkiye kendine yeten bir noktada ancak daha da iyi olacak. Çalışıp, bilinçli üretim yaptığımız sürece tarımdan elde edilen kazanç artarak devam edecektir” dedi.   EKİM’DE DESTEK GELİYOR AK Parti Uşak Milletvekili Av. Mehmet Altay ise çiftçiye müjde verdi. Altay, Tarım ve Orman Bakanlığının bugüne kadar mazot ve gübre desteğini aylara bölerek verdiğini hatırlatarak "Yeni bir düzenleme yapıldı. Mazot ve gübre desteği, tarımsal faaliyetlerin gerçekleştiği Ekim ayında tüm ve eksiksiz olarak üreticimize iletilmeye hazır olacak” dedi.  
Uşak Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda yüzler güldü. 170 firmanın katıldığı fuarı 4 gün boyunca 40 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

GL Platform tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Uşak Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı katılımcıları, özel kampanyalarla üreticilere destek oldu. Yeni teknoloji tarım ekipmanları hızla satıldı. Fuarda incelemede bulunan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım çiftçilerin baş tacı olduğunu belirterek, üreticinin özellikle mazot ve gübre konusunda desteklenmeye ihtiyacı olduğunu söyledi. AK Parti Uşak Milletvekili Op. Dr. İsmail Güneş da her sene et, süt, beyaz et üretiminin artığını vurgulayarak “Her zaman çiftçinin yanındayız. Türkiye kendine yeten bir noktada ancak daha da iyi olacak. Çalışıp, bilinçli üretim yaptığımız sürece tarımdan elde edilen kazanç artarak devam edecektir” dedi.
 
EKİM’DE DESTEK GELİYOR
AK Parti Uşak Milletvekili Av. Mehmet Altay ise çiftçiye müjde verdi. Altay, Tarım ve Orman Bakanlığının bugüne kadar mazot ve gübre desteğini aylara bölerek verdiğini hatırlatarak "Yeni bir düzenleme yapıldı. Mazot ve gübre desteği, tarımsal faaliyetlerin gerçekleştiği Ekim ayında tüm ve eksiksiz olarak üreticimize iletilmeye hazır olacak” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.