Uşak’ta tehlikeli metruk binalar yıkıldı

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2023 - 00:25, Güncelleme: 11.01.2023 - 23:45 2109+ kez okundu.
 

Uşak’ta tehlikeli metruk binalar yıkıldı

Uşak’ta tehlikeli metruk binalar yıkıldı
Uşak’ta Karahallı ilçesine bağlı tehlike arz eden metruk binalar İl Özel İdaresi personeline kontrollü bir şekilde yıkıldı.Uşak’ta birçok çalışmaya imza atan İl Özel İdaresi hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. İl Özel İdaresi, yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek il ve ilçe genelindeki tehlike arz eden metruk bina yıkımlarına başladı. Bu kapsamda hareket eden ekipler, Karahallı ilçe merkezi ve köylerdeki tehlike arz eden metruk binaların yıkım işlerini başlatarak onlarca bina yıktı.
Uşak’ta tehlikeli metruk binalar yıkıldı
Uşak’ta Karahallı ilçesine bağlı tehlike arz eden metruk binalar İl Özel İdaresi personeline kontrollü bir şekilde yıkıldı.
Uşak’ta birçok çalışmaya imza atan İl Özel İdaresi hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. İl Özel İdaresi, yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek il ve ilçe genelindeki tehlike arz eden metruk bina yıkımlarına başladı. Bu kapsamda hareket eden ekipler, Karahallı ilçe merkezi ve köylerdeki tehlike arz eden metruk binaların yıkım işlerini başlatarak onlarca bina yıktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.