Vali Atay, Adıyaman’a görevlendirildi

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2023 - 11:02, Güncelleme: 20.04.2023 - 11:00 1622+ kez okundu.
 

Vali Atay, Adıyaman’a görevlendirildi

Vali Atay, Adıyaman’a görevlendirildi
DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, Ramazan bayramı boyunca asrın felaketinin yaşandığı illerden olan Adıyaman’da görev yapacak.Vali Cevdet Atay, deprem bölgesinde görev yapacak. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve kayıtlara asrın felaketi olarak geçen deprem bölgesinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremden bu yana bölgede birçok vali, kaymakam görevlendirildi. Düzce Valisi Cevdet Atay’da Ramazan Bayramı süresince, İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman iline görevlendirildi. Atay, bayram boyunca Adıyaman’da görev yapacak.
Vali Atay, Adıyaman’a görevlendirildi
DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, Ramazan bayramı boyunca asrın felaketinin yaşandığı illerden olan Adıyaman’da görev yapacak.
Vali Cevdet Atay, deprem bölgesinde görev yapacak. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve kayıtlara asrın felaketi olarak geçen deprem bölgesinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremden bu yana bölgede birçok vali, kaymakam görevlendirildi. Düzce Valisi Cevdet Atay’da Ramazan Bayramı süresince, İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman iline görevlendirildi. Atay, bayram boyunca Adıyaman’da görev yapacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.