Verimli bir sohbet gerçekleştirdik

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2019 - 19:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2621+ kez okundu.
 

Verimli bir sohbet gerçekleştirdik

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da esnaf ve iş insanları ile sohbet gerçekleştirdi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından 'Beyoğlu esnafı ve iş insanları ile ekonomi politikalarımızdan yerel seçimlere kadar çok geniş bir yelpazede konulara ilişkin verimli bir sohbet gerçekleştirdik.' açıklamasında bulundu. Berat Albayrak✔@BeratAlbayrak Beyoğlu esnafı ve iş insanları ile ekonomi politikalarımızdan yerel seçimlere kadar çok geniş bir yelpazede konulara ilişkin verimli bir sohbet gerçekleştirdik. 365 5:04 PM - Mar 13, 2019
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da esnaf ve iş insanları ile sohbet gerçekleştirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından 'Beyoğlu esnafı ve iş insanları ile ekonomi politikalarımızdan yerel seçimlere kadar çok geniş bir yelpazede konulara ilişkin verimli bir sohbet gerçekleştirdik.' açıklamasında bulundu.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Berat Albayrak@BeratAlbayrak

Beyoğlu esnafı ve iş insanları ile ekonomi politikalarımızdan yerel seçimlere kadar çok geniş bir yelpazede konulara ilişkin verimli bir sohbet gerçekleştirdik.

365

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.