Yağmur pazarcıları hazırlıksız yakaladı

ÇEVRE/DOĞA/HAVA 01.09.2022 - 15:10, Güncelleme: 01.09.2022 - 15:20 2118+ kez okundu.
 

Yağmur pazarcıları hazırlıksız yakaladı

Muğla Menteşe’de Perşembe günleri kurulan halk pazarına gelen vatandaşlar ve pazarcılar yağmura hazırlıksız yakalandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün öğleden sonra yağış uyarısında bulunduğu Muğla’nın Menteşe ilçesinde aniden kapanan hava ardından şiddetli rüzgar ve sağanak yağışa dönüştü. Halk pazarının kurulduğu ilçede yağmura hazırlıksız yakalanan işletmeler ve pazarcılar, eşyalarını kurtarma derdine düştü. Kısa süreyi yağın ardından günlük yaşam tekrar normale döndü.
Muğla Menteşe’de Perşembe günleri kurulan halk pazarına gelen vatandaşlar ve pazarcılar yağmura hazırlıksız yakalandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün öğleden sonra yağış uyarısında bulunduğu Muğla’nın Menteşe ilçesinde aniden kapanan hava ardından şiddetli rüzgar ve sağanak yağışa dönüştü. Halk pazarının kurulduğu ilçede yağmura hazırlıksız yakalanan işletmeler ve pazarcılar, eşyalarını kurtarma derdine düştü.


Kısa süreyi yağın ardından günlük yaşam tekrar normale döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.