Yaralı baykuş tedavi altına alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2020 - 11:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2847+ kez okundu.
 

Yaralı baykuş tedavi altına alındı

DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YARALI OLARAK BULUNAN BAYKUŞ, KÜTAHYA BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE DE TEDAVİ ALTINA ALINDI.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi Müdürlüğü ekiplerince yaralı olarak bulunan baykuş, Kütahya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde de tedavi altına alındı. Kütahya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslanapa ilçesi Yalnızsaray Mahallesi’nde bulunan ve Kütahya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alınan başkuşun ateşli silah ile yaralandığı tespit edildi. Baykuş sağlığına kavuştuğunda Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek doğaya salınacak.
DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YARALI OLARAK BULUNAN BAYKUŞ, KÜTAHYA BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE DE TEDAVİ ALTINA ALINDI.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi Müdürlüğü ekiplerince yaralı olarak bulunan baykuş, Kütahya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde de tedavi altına alındı.

Kütahya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslanapa ilçesi Yalnızsaray Mahallesi’nde bulunan ve Kütahya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alınan başkuşun ateşli silah ile yaralandığı tespit edildi.

Baykuş sağlığına kavuştuğunda Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek doğaya salınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.