Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

KURTLARA KUZULAR MI TESLİM EDİLİYOR...

KURTLARA KUZULAR MI TESLİM EDİLİYOR... Bir baskın... Merdiven altı cips yapımı.. Komiser: -Kime satıyorsunuz bunları. -Asla müdürüm. Satmak yok biz satıcı değil yiyiciyiz. Cem Yılmazın Doritos 2 reklamından bir kesit. HİLELİ GIDA  veya MERDİVEN ALTI İMALAT. Herkesin ortak kanaati olduğuna inanıyorum. Ne olursa olsun yapılan hileli gıdalar, hem haksız kazanç, hem toplum ruh sağlığı ve en önemlisi de fiziksel sağlığı ile oynamak açıkçası cinayet işlemektir. Neresinden tutarsanız tutun yapana öyle ufak tefek para cezaları ile değil, hayatını kabusa döndürecek, dört duvar arasında "Ben ne yaptım, Ya Rabbim diyecek" düşünceler içine zerk edecek cezalar olmalı. Zira bu hileli ürünlerden dolayı kaç insan kör, kaç insan hayatını kaybetti. Ölenler öldüğü ile kalırken yapanın yanına kâr kaldı. Ve kaldıkları yerden başka marka ve isimler ile devam ettiler, ediyorlar. Tıpkı Tarım Kredi Marketler’e Genel Müdür olarak atanan Yavuz Mehmet BULUT ve firmaları gibi. Bugün, YAPANIN YANINA KÂR KALDIĞI ANLARI YAŞIYORUZ.   20 Nisan 2020 Pazartesi  Milli Gazete'nin haberine göre Tarım Kredi Marketler’e Genel Müdür olarak Yavuz Mehmet BULUT atanmıştır. Kim bu; Yavuz Mehmet BULUT  derseniz bekraundu yâni sicili bozuk bir adam olarak gözüküyor.  Özel sektöre iş için müracaat etse adamdan önce "ADLİ SİCİL KARTI GETİR" derler. Birçok yüz kızartıcı olayların BAŞROL OYUNCUSU olan bu adam bunu alsın ve iş müracaatı için başvurduğu işyerine götürsün. Ne olur? derseniz onu buraya yazmam uygun değil.  Oysa, Yavuz Mehmet BULUT’un kurucu ortağı olduğu TADABAN GIDA ve ANADOLU EKSPER GIDA’ya hileli gıda üretiminden dolayı bakanlık tarafından defalarca ceza kesilmiş ve tüm bu cezalara rağmen yapılan hileli gıda üretiminden vazgeçmemiş. Tıpkı bizim Cem Yılmazın reklamındaki replik gibi BEN YİYİCİYİM AMİRİM. Tüm bu YÜZ KIZARTICI FAİLLERE  rağmen; 1 değil, 2 değil, 5 değil, 10 değil tam 15 kez ceza kesilmesine rağmen adam RESMEN TALTİF EDİLMİŞ.  Sormak lâzım: Bu üç kağıtçılara yol göstermek mi?  Nedir bu?  Hangi vicdansız? Hangi dallama bunu yapıyor? Halkın sağlığını hiçe sayan ve Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı tağşiş listelerinde hep ön sıralarda yer almış bir firmanın ortağı, Tarım Kredi Marketler’in genel müdürü nasıl yapılır? Kurtlara kuzu mu teslim ediliyor? Sicili.. Ruhu... Ticarî... Toplumsal ahlakı bozuk olan bu adamı bu göreve getirmekle aklımıza  KURTLARA KUZULAR MI TESLİM EDİLİYOR ACABA? demek geliyor. Yapılan yanlıştan bir an önce dönme dua ve temennisi ile. Bülent ERTEKİN
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2020 - Çarşamba

KURTLARA KUZULAR MI TESLİM EDİLİYOR...

KURTLARA KUZULAR MI TESLİM EDİLİYOR...

Bir baskın...
Merdiven altı cips yapımı..
Komiser:
-Kime satıyorsunuz bunları.
-Asla müdürüm. Satmak yok biz satıcı değil yiyiciyiz.
Cem Yılmazın Doritos 2 reklamından bir kesit.

HİLELİ GIDA  veya MERDİVEN ALTI İMALAT.

Herkesin ortak kanaati olduğuna inanıyorum. Ne olursa olsun yapılan hileli gıdalar, hem haksız kazanç, hem toplum ruh sağlığı ve en önemlisi de fiziksel sağlığı ile oynamak açıkçası cinayet işlemektir. Neresinden tutarsanız tutun yapana öyle ufak tefek para cezaları ile değil, hayatını kabusa döndürecek, dört duvar arasında "Ben ne yaptım, Ya Rabbim diyecek" düşünceler içine zerk edecek cezalar olmalı. Zira bu hileli ürünlerden dolayı kaç insan kör, kaç insan hayatını kaybetti. Ölenler öldüğü ile kalırken yapanın yanına kâr kaldı. Ve kaldıkları yerden başka marka ve isimler ile devam ettiler, ediyorlar. Tıpkı Tarım Kredi Marketler’e Genel Müdür olarak atanan Yavuz Mehmet BULUT ve firmaları gibi.

Bugün, YAPANIN YANINA KÂR KALDIĞI ANLARI YAŞIYORUZ.
 
20 Nisan 2020 Pazartesi  Milli Gazete'nin haberine göre Tarım Kredi Marketler’e Genel Müdür olarak Yavuz Mehmet BULUT atanmıştır.
Kim bu; Yavuz Mehmet BULUT  derseniz bekraundu yâni sicili bozuk bir adam olarak gözüküyor.  Özel sektöre iş için müracaat etse adamdan önce "ADLİ SİCİL KARTI GETİR" derler. Birçok yüz kızartıcı olayların BAŞROL OYUNCUSU olan bu adam bunu alsın ve iş müracaatı için başvurduğu işyerine götürsün. Ne olur? derseniz onu buraya yazmam uygun değil. 

Oysa, Yavuz Mehmet BULUT’un kurucu ortağı olduğu TADABAN GIDA ve ANADOLU EKSPER GIDA’ya hileli gıda üretiminden dolayı bakanlık tarafından defalarca ceza kesilmiş ve tüm bu cezalara rağmen yapılan hileli gıda üretiminden vazgeçmemiş. Tıpkı bizim Cem Yılmazın reklamındaki replik gibi BEN YİYİCİYİM AMİRİM. Tüm bu YÜZ KIZARTICI FAİLLERE  rağmen; 1 değil, 2 değil, 5 değil, 10 değil tam 15 kez ceza kesilmesine rağmen adam RESMEN TALTİF EDİLMİŞ. 
Sormak lâzım:
Bu üç kağıtçılara yol göstermek mi? 
Nedir bu? 
Hangi vicdansız?
Hangi dallama bunu yapıyor?
Halkın sağlığını hiçe sayan ve Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı tağşiş listelerinde hep ön sıralarda yer almış bir firmanın ortağı, Tarım Kredi Marketler’in genel müdürü nasıl yapılır?
Kurtlara kuzu mu teslim ediliyor?

Sicili..
Ruhu...
Ticarî...
Toplumsal ahlakı bozuk olan bu adamı bu göreve getirmekle aklımıza 
KURTLARA KUZULAR MI TESLİM EDİLİYOR ACABA? demek geliyor.

Yapılan yanlıştan bir an önce dönme dua ve temennisi ile.

Bülent ERTEKİN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.