DİKKAT!!! +18
Ne soyları tükenecek...
Ne terbiyesizlikleri...
Ne saygısızlıkları bitecek...
Zira inandıkları bir davanın SON DİNAZORLARI(!) Malumunuz 8 Mart Dünya Kadınlar gününde sözüm ona kendilerini kadın diye gören (gerçek anneleri gerçek kadınları , gerçek eşleri tenzih eder hepsinin ellerinden öperim) lâkin ellerindeki pankartlara bakınca
bunlar mı kadın?
bunlar mı anne?
bunlar mı evi yapan dişi kuş?
bunlar mı evin saadetini ssağlayacak? diyesiniz geliyor. Bir yandan böyle bir su-i zanlar ile birlikte beynimizi kemiren sorulara cevap arıyor, diğer yandan da hüsn-ü zan ederek "asla kardeşim böyle birşey anne gibi kutsal bir görevi ve sorumluluğu olan, dünyada olduğu gibi cennette de refika-i hayatı olacak kadınlarımız; böyle pankartları ne taşır nede taşınmasına müsaade eder." diyesim geliyor. Geliyor gelmesine de içimdeki şeytanı da bir türlü dizginleyemiyor ve dünden bugüne acaba bu tür kokuşlar ellerinde pankratlar ile nasıl sosyal mesajlar(!) vermişler diye google amcaya sordum. Sordum sormasına da sonunda da;
YAZIKLAR OLSUN, SİZİN KADINLIĞINIZA
YAZIKLAR OLSUN, SİZİN EŞLİĞİNİZE
YAZIKLAR OLSUN, ANNELİĞİNİZE dedim. Zira beynimin şalteri atmış, freni patlamış kamyona dönmüştüm. "Bilader sende labirent gibi adamsın. Bir türlü ne dediğini ne demek istediğini anlamıyoruz" dediğinizi duyar gibiyim. O halde daha fazla merakta kalmayın. Bir, hane-i saadetteki eşlerinize, Elleri öpülesi annelerinize, Ayağına taş dahi değmesin dediğiniz kız kardeşlerinize bakın, bir de DÜNYA 8 MART KADINLAR GÜNÜNDE, DÜNDEN BUGÜNE PANKART TAŞIYANLARA BAKIN. Gelin daha fazla gaz yapmadan şu pankratları nefretle okuyalım.
-O ERKEKLİĞİNİ Bİ İNDİR
-TOPLA SAÇLARINI RAPUNZEL DEYYUS MERDİVENLERİ KULLANSIN.
-ERKEĞİN KALBİNE GİDEN YOLA. SIÇAYIM
-HAFTADA EN AZ ÜÇ ORGAZM
-FETVALARLA DEĞİL KENDİ İRADEM İLE YAŞAYACAĞIM.
-VURUR YÜZE İFADESİ, HAYAT SOKAKTA Bİ TANESİ -MEMELER BAŞKALDIRDI.
- NE SENİNİM NE DE KARA TOPRAĞIN
-SEVMİŞİM,SEVMEMİŞİM. KİME NE? SİÇTURMA ADAMLUĞUNA
-SAKİN OL VE O ELİNDEKİ ÇÜKÜ YAVAŞÇA YERE İNDİR.
-LİLITH'İN SÜRTÜKLERİYİZ
-TAM NAMUSLU OLUCAM Bİ GÜLME GELİYOR
-NAMUSUMU KİRLETMEDEN DURAMAM
-EMEĞİME, BEDENİME DOKUNMA
Şimdi gelin bunlardan nasıl kadın, nasıl anne, nasıl eş, nasıl hane-i saadetin biricik eşleri olur diyeceksiniz. Bu kadar alçakça, adice, utanmaz ve arlanmaz bu ve buna benzer pankartları bu şefkat ve merhamet timsali kadınların ellerine veren feminist ve diğer stk lar için birileri çıkıpta birşeyler demiyecek mi?
Demiyecekler!!!
Demezler!!!
Diyemezler!!!
Zira bu feminist derneklerin asıl gayeleride bu değil mi? Bugün biraz +18 yazı yazdık. Hakkınızı helal edin.
Minarede ezan okunurken ıslık çalarak protesto eden zihniyeti teşhir etmek herkesin vazifesi ve dikkatli olması gereken hassas bir konu.
Yazımızı Bediüzzaman'ın bir teşhisi ile sonlandıralım. "Malûmdur ki, âlâ bir şey bozulsa, ednâ birşeyin bozulmasından daha ziyade bozuk olur. Meselâ, nasıl ki süt ve yoğurt bozulsalar yine yenilebilir. Yağ bozulsa yenilmez, bazan zehir gibi olur. Öyle de mahlûkatın en mükerremi, belki en âlâsı olan insan, eğer bozulsa, bozuk hayvandan daha ziyade bozuk olur. Müteaffin maddelerin kokusuyla telezzüz eden haşarat gibi ve ısırmakla zehirlendirmekten lezzet alan yılanlar gibi, dalâlet bataklığındaki şerler ve habis ahlâklarla telezzüz ve iftihar eder ve zulmün zulümatındaki zararlardan ve cinayetlerden lezzet alırlar, adeta şeytanın mahiyetine girerler. Evet, cinnî şeytanın vücuduna kat'î bir delili, insî şeytanın vücududur."
(Lem'alar, On Üçüncü Lem'a Onuncu İşaret.)
Selâm ve dua ile
Bülent ERTEKİN