Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

HERKES ANLADI DA Bİ BİZİM DUNKOFLAR ANLAMADI !!!

AFRİN OPERASYONU (ZEYTİN DALI) Türkiye'nin sınır güvenliğini güvenceye almak ve olası bir terör koridorunu önlemek için başlattığı harekatın başladığı  5.  gün. Rabbim zor şartlar altında mücadele eden kahraman Mehmedlerimizin Mehmetciğimizin yâr ve yardımcısı olsun.  Evet, operasyonun bugün 5. günü, ilk günden başlayıp bugüne kadar geçen süre içerisinde hala  Ne işimiz var orada? Niçin Suriye'deyiz? Ne zaman bitecek? gibi soruları soranlar olduğu gibi bizzat teröristlerin yanında olan  DUNKOFLAR var. Kim bunlar diyecek olursanız artık onların isimlerini de resimlerini de gayet iyi biliyor/sunuz. Kısa kısa attıkları şu twitleri  tekrar bir hatırlayalım. Eski Today's Zaman Ankara Temsilcisi FETÖ firarisi Abdullah Bozkurt, terör örgütlerine karşı Türkiye'yi desteklemek yerine, sosyal medya hesabında, harekatın "ülke içinde ulusal coşkuyu ve dini bağnazlığı körüklemek için yapıldığını" iddia etti. ........ ABD'ye kaçan örgüt mensuplarından Tuncay Opçin, "Türkiye ne zaman otoriterleşse, ilk bedel ödeyen hep Kürtler olur. Her şey değişir ancak bu kural değişmez."  ...... FETÖ'nün kalemlerinden Emre Uslu, camilerde Fetih suresi okunmasına tepki göstererek "Kürt illeri" olarak tanımladığı kentlerde de "Surenin okunup okunmadığını merak ettiğini, bu durumun camilerin ve dinin bölünmesi olduğunu" öne sürdü.  ....... Firari diğer bir FETÖ'cü İhsan Yılmaz, "Savaşa 'Zeytin Dalı' adını vermişler. İslamcılar, ne kadar olumlu ve pozitif kavram ve değer varsa, işte böyle tepetaklak edip grup halinde tecavüz ettiler." iddiasında bulundu. Bu ve bunun gibi içeride ve dışarıda onlarca hainler, içlerindeki kini, nefreti, düşmanlığı ellerine geçen her firsatta ellerindeki bütün görsel medyayı kullanarak ifa ediyorlar. Ne diyelim, bizim oralarda bu tür karakterde olanlara güzel bir söz vardır.          İT  İTLİĞİNİ YAPAR. Bunlar itliklerini yapar iken diğer yandan avrupa ve dünyanın bazı ülkeleri ne hikmetse TC nin yaptığı harekatın olması gereken bir operasyon olduğunu ve sınırlarının güvenliği için yapmasının doğal olduğunu tüm dünyaya ilan ettiler.  Hadi yaaaaa!!! Gerçekten mi!!! essah mi sölüyan len!!! bak sen gari!!! dediğinizi duyar gibiyim.
Ekleme Tarihi: 24 Ocak 2018 - Çarşamba

HERKES ANLADI DA Bİ BİZİM DUNKOFLAR ANLAMADI !!!

AFRİN OPERASYONU (ZEYTİN DALI) Türkiye'nin sınır güvenliğini güvenceye almak ve olası bir terör koridorunu önlemek için başlattığı harekatın başladığı  5.  gün. Rabbim zor şartlar altında mücadele eden kahraman Mehmedlerimizin Mehmetciğimizin yâr ve yardımcısı olsun. 
Evet, operasyonun bugün 5. günü, ilk günden başlayıp bugüne kadar geçen süre içerisinde hala 
Ne işimiz var orada?
Niçin Suriye'deyiz?
Ne zaman bitecek?
gibi soruları soranlar olduğu gibi bizzat teröristlerin yanında olan  DUNKOFLAR var.
Kim bunlar diyecek olursanız artık onların isimlerini de resimlerini de gayet iyi biliyor/sunuz.
Kısa kısa attıkları şu twitleri  tekrar bir hatırlayalım.

Eski Today's Zaman Ankara Temsilcisi FETÖ firarisi Abdullah Bozkurt, terör örgütlerine karşı Türkiye'yi desteklemek yerine, sosyal medya hesabında, harekatın "ülke içinde ulusal coşkuyu ve dini bağnazlığı körüklemek için yapıldığını" iddia etti.
........

ABD'ye kaçan örgüt mensuplarından Tuncay Opçin, "Türkiye ne zaman otoriterleşse, ilk bedel ödeyen hep Kürtler olur. Her şey değişir ancak bu kural değişmez." 
......

FETÖ'nün kalemlerinden Emre Uslu, camilerde Fetih suresi okunmasına tepki göstererek "Kürt illeri" olarak tanımladığı kentlerde de "Surenin okunup okunmadığını merak ettiğini, bu durumun camilerin ve dinin bölünmesi olduğunu" öne sürdü. 
.......

Firari diğer bir FETÖ'cü İhsan Yılmaz, "Savaşa 'Zeytin Dalı' adını vermişler. İslamcılar, ne kadar olumlu ve pozitif kavram ve değer varsa, işte böyle tepetaklak edip grup halinde tecavüz ettiler." iddiasında bulundu.

Bu ve bunun gibi içeride ve dışarıda onlarca hainler, içlerindeki kini, nefreti, düşmanlığı ellerine geçen her firsatta ellerindeki bütün görsel medyayı kullanarak ifa ediyorlar.
Ne diyelim, bizim oralarda bu tür karakterde olanlara güzel bir söz vardır.          İT  İTLİĞİNİ YAPAR.
Bunlar itliklerini yapar iken diğer yandan avrupa ve dünyanın bazı ülkeleri ne hikmetse TC nin yaptığı harekatın olması gereken bir operasyon olduğunu ve sınırlarının güvenliği için yapmasının doğal olduğunu tüm dünyaya ilan ettiler. 
Hadi yaaaaa!!!
Gerçekten mi!!!
essah mi sölüyan len!!!
bak sen gari!!!
dediğinizi duyar gibiyim.                                                                </div>
                                                        <div class=

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.