Bülent Ertekin
Köşe Yazarı
Bülent Ertekin
 

NETENYAHU! NEDEN YA HU!

Eşkiya, yıllardır devam eden eşkiyalığını gene yaptı. Arkasına aldığı büyük abisi ABD ile Birleşmiş Milletlerin almış olduğu karara ve tüm dünyaya rağmen resmen POSTA KOYDU. Ve tüm dünyaya , DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK DEĞİL!!! BÜYÜK OLAN  SADECE BENİM BEEEEN!!! Dedi ve silahlarına gerçek mermileri koyarak genç ihtiyar, kadın erkek, bebek büyük demeden onlarca filistinliyi KATL ETTİ. ZALİMSİN İSRAİL !!! ZALİMSİN A.B.D !!! ZALİMSİN NETANYAHU !!! ZALİMSİN BU EŞKİYAYA ÇANAK TUTAN İNSANLIK !!! Aşağıda okuyacağınız şiir Bursa'dan şair Eyüp OTMAN abimizin yüreğinden, kalemine akan hisleridir.  NETENYAHU! NEDEN YA HU! “Düşmanlarımız burda, nerde dost bildiklerim,” Canım ve kanım değil; Dostlar, kaybettiklerim. Dostluklar yok olunca; kayboluyor ince sır;  Haram kılınan ayda, kırıp geçiyor hınzır. İyi olan ne varsa, çiğnendi birer-birer, Kalmamış yeryüzünde, değerli hiç bir değer.    Gazze’li çocukların, bedenleri parça-parça, Bu kadar ucuz mu can; sebil gibi, harca-harca. Bağırıyordu Nuran; “Nedir ki, bu olanlar, Başımıza yıkıyor, bu dünyayı insanlar.”     Uçtu gitti Cennete; Cennetin çocukları, Neden ibret olmaz ki; bunların yaptıkları. Avrupa, Amerika, o Birleşmiş Milletler, Onların desteğiyle; artıyor cinayetler.     Ne demişti Başbakan; Davos’ta yüzlerine; “Öldürmeyi iyi bilirsiniz, çocuk kâtili” diye. Biraz sesli, çokça; sessiz, cılız-cılız tepkiler, Gazze’linin üstüne, bombalar; iner, iner. Camiler ve Okullar, yıkılıyor birer-birer, Allah’ım bu câniler; Cehennemine girer. Terör Devleti oldu, top yekûn bu İsrail, Salyaları sarkarak, saldırıyor bu rezil. Soralım:  Netenyahu! Neden yahu, bu zülüm,  Neden yahu, bu kıyım, bu dinmeyen gözyaşı, Cehennemde olursun; Hattab’ın arkadaşı.                                                          EYÜP OTMAN NOT: Hayat bir kelebeğin ömrü gibidir, bu kısa zamanda amelini güçlendirmek ve manevi huzuru yakalamak kadar güzel bir duygu yoktur hayatta, nice ramazanlarda huzur dolu iftarlar dilerim. Ramazanınız mübarek olsun. SELÂM VE DUA İLE   
Ekleme Tarihi: 18 Mayıs 2018 - Cuma

NETENYAHU! NEDEN YA HU!

Eşkiya, yıllardır devam eden eşkiyalığını gene yaptı. Arkasına aldığı büyük abisi ABD ile Birleşmiş Milletlerin almış olduğu karara ve tüm dünyaya rağmen resmen POSTA KOYDU.
Ve tüm dünyaya ,
DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK DEĞİL!!!
BÜYÜK OLAN  SADECE BENİM BEEEEN!!!
Dedi ve silahlarına gerçek mermileri koyarak genç ihtiyar, kadın erkek, bebek büyük demeden onlarca filistinliyi KATL ETTİ.
ZALİMSİN İSRAİL !!!
ZALİMSİN A.B.D !!!
ZALİMSİN NETANYAHU !!!
ZALİMSİN BU EŞKİYAYA ÇANAK TUTAN İNSANLIK !!!

Aşağıda okuyacağınız şiir Bursa'dan şair Eyüp OTMAN abimizin yüreğinden, kalemine akan hisleridir. 



NETENYAHU! NEDEN YA HU!

“Düşmanlarımız burda, nerde dost bildiklerim,”
Canım ve kanım değil; Dostlar, kaybettiklerim.

Dostluklar yok olunca; kayboluyor ince sır; 
Haram kılınan ayda, kırıp geçiyor hınzır.

İyi olan ne varsa, çiğnendi birer-birer,
Kalmamış yeryüzünde, değerli hiç bir değer.
  
Gazze’li çocukların, bedenleri parça-parça,
Bu kadar ucuz mu can; sebil gibi, harca-harca.

Bağırıyordu Nuran; “Nedir ki, bu olanlar,
Başımıza yıkıyor, bu dünyayı insanlar.”
   
Uçtu gitti Cennete; Cennetin çocukları,
Neden ibret olmaz ki; bunların yaptıkları.

Avrupa, Amerika, o Birleşmiş Milletler,
Onların desteğiyle; artıyor cinayetler. 
  
Ne demişti Başbakan; Davos’ta yüzlerine;
“Öldürmeyi iyi bilirsiniz, çocuk kâtili” diye.

Biraz sesli, çokça; sessiz, cılız-cılız tepkiler,
Gazze’linin üstüne, bombalar; iner, iner.

Camiler ve Okullar, yıkılıyor birer-birer,
Allah’ım bu câniler; Cehennemine girer.

Terör Devleti oldu, top yekûn bu İsrail,
Salyaları sarkarak, saldırıyor bu rezil.

Soralım: 
Netenyahu! Neden yahu, bu zülüm, 
Neden yahu, bu kıyım, bu dinmeyen gözyaşı,
Cehennemde olursun; Hattab’ın arkadaşı.

                                                         EYÜP OTMAN

NOT: Hayat bir kelebeğin ömrü gibidir, bu kısa zamanda amelini güçlendirmek ve manevi huzuru yakalamak kadar güzel bir duygu yoktur hayatta, nice ramazanlarda huzur dolu iftarlar dilerim. Ramazanınız mübarek olsun.


SELÂM VE DUA İLE 
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.