Filiz AKGÜN
Köşe Yazarı
Filiz AKGÜN
 

Güzellikte Son tiksinç Nokta

Öyle ki ülkenin sağlık bakanlığı uyarı yayımlıyor ''Penis beyazlatmak gereksiz bir işlem'' Allah'ım sen aklımızı koru amin... * Deri beyazlatmak son yıllarda moda oldu.. Aslında garip pis pis şeyler moda oldu diyelim. Mesela burnuna protez kıl taktırmak da moda bu aralar, koltuk altı kıllarını da aldırmamak.. Madonna'nın kızıyla yılbaşı fotoğrafı olay oldu biliyorsunuz.. Görmediyseniz girip Google'a bakın ama tok karnına, aç karnına kusturuyor.. * Neyse konumuza dönelim, sulandırmayalım.. * Biliyorum ''deri beyazlatma'' deyince aklınıza hemen Michael Jackson geldi. ''O da yüzünü beyazlatmıştı'' diyenleriniz varsa hala bir yanlışı yeri gelmişken düzeltelim.. Popun Kralı Jackson için o dönemler ''Aslını inkar eden haramzadedir'' diyenler onun ''Virtilo'' hastalığını bilmeyenlerdi.. Jackson'un 70'li yılların sonunda yakalandığı bir çeşit deri hastalığı olan Virtilo ‘’pigmentlerin’’ yani renk düzenleyicilerin ayarındaki bir problemdiR.. Ünlü şarkıcı ölürken bile bu gerçeği bilen ne yazık ki çok azdı.. * Gelelim esas konumuza, ''penis açma'' mevzusuna.. * Güzellik endüstrisinin geldiği son nokta ‘’penis beyazlatma’’ modası hızla tüm dünyaya yayılıyormuş.. Tayland'da bir klinikte 650 ABD Doları (2 bin 500 TL) yapılan opersayonun sosyal medyada viral olmasından yola çıkan BBC'nin haberinde geniş ayrıntılara yer veriliyor.. * Tayland'da yapılan ameliyatlar çığrından çıkınca ülkenin Halk Sağlık Bakanlığı bile konuya ''el atıp'' açıklama yapmak zorunda kalmış.. Harekete geçen bakanlık ‘’Lazerle yapılan penis beyazlatmak gereksiz bir işlem, para israfı ve yararından çok zararı olabilecek bir şey’’ denilerek sonucun enfeksiyon, yara izi, üremeye olumsuz etkisi üzerine dikkat çekmiş.. * İşlemi yaptıran bir kişi BBC Tayland Servisi'ne yaptığı açıklamada ''Mayo giyerken kendime daha fazla güvenmek istedim'' demiş.. Hayır nasıl bir mayo giyiyorsa artık baba..! * O değil de; Habere gelen yorumlar koparıyor insanı; Yorumlardan bazıları ''Ne için'' diye sorarken ''El feneri olarak kullanılabilir'' veya ''Bırakın ışıldasın'' gibi ilginç yorumlar gözleniyor.. *** BU DA BİZDEN Bİ HABER..! Bankada sıra bekliyorum; Biri Sağlık meslek lisesinde okuyan iki arkadaşın konuşmasına denk geldim, nutkum tutuldu.. "İleride ünlülerin sünnetcisi Kemal Özkan gibi kariyer yapmak istiyorum. İlk kadın sünnetci ben olacağım görecekler" diğeri cevap veriyor: "Manyak mısın kızım, bindiğin dalı niye keseceksin" CAFESİYASET
Ekleme Tarihi: 18 Şubat 2019 - Pazartesi

Güzellikte Son tiksinç Nokta

Öyle ki ülkenin sağlık bakanlığı uyarı yayımlıyor ''Penis beyazlatmak gereksiz bir işlem''

Allah'ım sen aklımızı koru amin...

Deri beyazlatmak son yıllarda moda oldu..

Aslında garip pis pis şeyler moda oldu diyelim.

Mesela burnuna protez kıl taktırmak da moda bu aralar, koltuk altı kıllarını da aldırmamak.. Madonna'nın kızıyla yılbaşı fotoğrafı olay oldu biliyorsunuz.. Görmediyseniz girip Google'a bakın ama tok karnına, aç karnına kusturuyor..

*

Neyse konumuza dönelim, sulandırmayalım..

*

Biliyorum ''deri beyazlatma'' deyince aklınıza hemen Michael Jackson geldi. ''O da yüzünü beyazlatmıştı'' diyenleriniz varsa hala bir yanlışı yeri gelmişken düzeltelim..

Popun Kralı Jackson için o dönemler ''Aslını inkar eden haramzadedir'' diyenler onun ''Virtilo'' hastalığını bilmeyenlerdi.. Jackson'un 70'li yılların sonunda yakalandığı bir çeşit deri hastalığı olan Virtilo ‘’pigmentlerin’’ yani renk düzenleyicilerin ayarındaki bir problemdiR.. Ünlü şarkıcı ölürken bile bu gerçeği bilen ne yazık ki çok azdı..

*

Gelelim esas konumuza, ''penis açma'' mevzusuna..

*

Güzellik endüstrisinin geldiği son nokta ‘’penis beyazlatma’’ modası hızla tüm dünyaya yayılıyormuş..

Tayland'da bir klinikte 650 ABD Doları (2 bin 500 TL) yapılan opersayonun sosyal medyada viral olmasından yola çıkan BBC'nin haberinde geniş ayrıntılara yer veriliyor..

*

Tayland'da yapılan ameliyatlar çığrından çıkınca ülkenin Halk Sağlık Bakanlığı bile konuya ''el atıp'' açıklama yapmak zorunda kalmış.. Harekete geçen bakanlık ‘’Lazerle yapılan penis beyazlatmak gereksiz bir işlem, para israfı ve yararından çok zararı olabilecek bir şey’’ denilerek sonucun enfeksiyon, yara izi, üremeye olumsuz etkisi üzerine dikkat çekmiş..

*

İşlemi yaptıran bir kişi BBC Tayland Servisi'ne yaptığı açıklamada ''Mayo giyerken kendime daha fazla güvenmek istedim'' demiş..

Hayır nasıl bir mayo giyiyorsa artık baba..!

*

O değil de;

Habere gelen yorumlar koparıyor insanı; Yorumlardan bazıları ''Ne için'' diye sorarken ''El feneri olarak kullanılabilir'' veya ''Bırakın ışıldasın'' gibi ilginç yorumlar gözleniyor..

***

BU DA BİZDEN Bİ HABER..!

Bankada sıra bekliyorum; Biri Sağlık meslek lisesinde okuyan iki arkadaşın konuşmasına denk geldim, nutkum tutuldu..

"İleride ünlülerin sünnetcisi Kemal Özkan gibi kariyer yapmak istiyorum. İlk kadın sünnetci ben olacağım görecekler" diğeri cevap veriyor: "Manyak mısın kızım, bindiğin dalı niye keseceksin"

CAFESİYASET

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.