Nesibe TÜKEL
Köşe Yazarı
Nesibe TÜKEL
 

EVİNDE KAL. KİTAP OKU!!!

EVİNDE KAL. KİTAP OKU!!! Sıkıntılı... Stresli... Zor günler geçiriyoruz. Dünyayı kasıp kavuran virüs sonunda ülkemizede geldi. İdarecilerimizin almış olduğu devasa önlemler ile çok şükür daha hazırlıklıyız. Rabbim emeği geçen tüm siyasi kadrolardan ebediyen razı olsun. Elbette eğitim, öğretim, ekonomik, sosyal konularda alınan bir çok üst derecede tedbirler alındı. Alınan bir çok tedbirlerin yanında belediyelerimizin almış olduğu  kültür ve sanat faaliyetleride var. Tüm bu tedbirlerin birinci dereceden en önemli unsuru İNSAN. Kültür faaliyetleride virüsün bulaşma riski göz önünde bulundurularak bu nedenle iptal edildi. Devletin almış olduğu  karar gereğince bizlerde EVİNDE KAL TÜRKİYE diyor ve buna can-ü gönülden destekliyor isek o halde bu hareketi biraz daha da güzelleştirelim,  zamanıda lehimize çevirerek bu zor, sıkıntılı, meşakkatli, stresli günleri maddi ve manevi güzellikler ile takviye ederek hasenata ve kâra geçirmeyi bilelim.  Gelin o halde EVLERİMİZ BİRER KÜTÜPHANE OLSUN. Unuttuğumuz okuma, okuduklarımızı  tetkik etme bunları hayatımıza entegre etme anları olarak değerlendirelim. O halde, Duyarlı belediyeciliğin ne kadar önemli olduğunu göstermek için tüm belediyeler EVLERE; KİTAP DAĞITIMI YAPABİLİRLER. Ne dersiniz? Olurmu? Elbette olur. Hem de on numara beş yıldız bir çalışma olur. Lâkin bu kitapların; Aile yapımıza... Milli... Manevî... Ahlâkî... değerlerimize uygun olması göz önünde bulundurulması, gözlerden uzak tutulmaması gerekmektedir. Aksi taktirde kaş yapalım derken göz çıkmaması mümkün değil. Bu mânâda kanaatimce fevkalâde bir hizmet etmiş olacağınıza inanıyorum. Olur mu? Elbette olur. Yapabilirmiyiz? Fevkalade yaparız. Biz EVDE KAL TÜRKİYE!!! olarak evdeyiz ve bekliyoruz efendim. Nesibe TÜKEL
Ekleme Tarihi: 12 Nisan 2020 - Pazar

EVİNDE KAL. KİTAP OKU!!!

EVİNDE KAL. KİTAP OKU!!!

Sıkıntılı...
Stresli...
Zor günler geçiriyoruz.
Dünyayı kasıp kavuran virüs sonunda ülkemizede geldi. İdarecilerimizin almış olduğu devasa önlemler ile çok şükür daha hazırlıklıyız. Rabbim emeği geçen tüm siyasi kadrolardan ebediyen razı olsun.

Elbette eğitim, öğretim, ekonomik, sosyal konularda alınan bir çok üst derecede tedbirler alındı. Alınan bir çok tedbirlerin yanında belediyelerimizin almış olduğu  kültür ve sanat faaliyetleride var. Tüm bu tedbirlerin birinci dereceden en önemli unsuru İNSAN. Kültür faaliyetleride virüsün bulaşma riski göz önünde bulundurularak bu nedenle iptal edildi.

Devletin almış olduğu  karar gereğince bizlerde EVİNDE KAL TÜRKİYE diyor ve buna can-ü gönülden destekliyor isek o halde bu hareketi biraz daha da güzelleştirelim,  zamanıda lehimize çevirerek bu zor, sıkıntılı, meşakkatli, stresli günleri maddi ve manevi güzellikler ile takviye ederek hasenata ve kâra geçirmeyi bilelim. 

Gelin o halde EVLERİMİZ BİRER KÜTÜPHANE OLSUN. Unuttuğumuz okuma, okuduklarımızı  tetkik etme bunları hayatımıza entegre etme anları olarak değerlendirelim.

O halde,
Duyarlı belediyeciliğin ne kadar önemli olduğunu göstermek için tüm belediyeler
EVLERE;
KİTAP DAĞITIMI YAPABİLİRLER.

Ne dersiniz?
Olurmu?
Elbette olur.
Hem de on numara beş yıldız bir çalışma olur.

Lâkin bu kitapların;
Aile yapımıza...
Milli...
Manevî...
Ahlâkî...
değerlerimize uygun olması göz önünde bulundurulması, gözlerden uzak tutulmaması gerekmektedir.
Aksi taktirde kaş yapalım derken göz çıkmaması mümkün değil. Bu mânâda kanaatimce fevkalâde bir hizmet etmiş olacağınıza inanıyorum.

Olur mu?
Elbette olur.
Yapabilirmiyiz?
Fevkalade yaparız.
Biz EVDE KAL TÜRKİYE!!! olarak evdeyiz ve bekliyoruz efendim.

Nesibe TÜKEL

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.