Nesibe TÜKEL
Köşe Yazarı
Nesibe TÜKEL
 

DÜŞMANIMIN DÜŞMANI, DOSTUMDUR

DÜŞMANIMIN DÜŞMANI, DOSTUMDUR  Bütün dertleri... Sıkıntıları... Varsaları... Yoksaları... Recep Tayyip Erdoğan. Ülke, yanmış... Kül olmuş... Krizlerin engin denizinde boğulmuş... İhtilal olmuş hiç ama hiç önemli değil. Yeter ki Tayyip gitsin. Gitsinde, nasıl giderse gitsin.. Gitsin de nasıl bir kriz, kaos gelsin... Hiç ama hiç önemli değil.  Bunun içinde yıllardır siyasetin kirli oyunlarını, kapalı kapılar arkasında kirli ittifaklar, pazarlıklar, transferler yapmaktanda hiç mi hiç imtina etmiyorlar. Bırakın imtina etmeyi böyle bir birlikteliği sorduğunuz zamanda "ne münasebet canım" demektende  hiç bir şekilde utanmıyor, sıkılmıyorlar. Oysa bilmedikleri veya görmezden geldikleri ise vatandaş,   KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE OLDUĞUNU GAYET İYİ BİLİYOR.  Şimdilerde bu ORTAKLIK iyice ÇATIRDAMAYA yakın bir zamanda da KOPMAYA BAŞLAYACAKTIR. İnşaallah. Bunun ilk sinyallerini de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener verdi. Sorulan; “HDP için ne diyorsunuz?” sorusuna  “HDP, PKK’nın uzantısıdır” cevabını verdi. Tabiii bu cevaplar karşısında HDP nin parti içindeki radikalleri İyi Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER 'in açıklamasına verdikleri beyanlara bozulduklarını alenen ifade ettiler. İyi Parti böylelikle en azından şimdilik terör ve teröristlerle olan durumlarını yâni bize göre saflarını belli ettiler. Peki ORTAKLIĞIN BEL KEMİĞİ olan CHP bu durumda ne yapacak büyük bir merakla bekliyoruz.  Aslında sorunun cevabı çok basit.  Zira hiç bir şey yapmayacak(lar). Düşmanımın düşmanı dostumdur ilkesi gereğince mezara kadar bu beraberliği devam ettirecekler.  Beklediğimiz... Beklenilen... Duymayı istediğimiz  -Biz bir terör örgütünün uzantısı ve payandası değiliz... -Bizi töhmet altında bırakamazsınız,  -Bize iftira atamazsınız. gibi  HAYALİ... FANTASTİK cümleleri asla duy(a)mayacaksınız. Nesibe TÜKEL
Ekleme Tarihi: 31 Mayıs 2020 - Pazar

DÜŞMANIMIN DÜŞMANI, DOSTUMDUR

DÜŞMANIMIN DÜŞMANI, DOSTUMDUR 

Bütün dertleri...
Sıkıntıları...
Varsaları...
Yoksaları...
Recep Tayyip Erdoğan.

Ülke, yanmış...
Kül olmuş...
Krizlerin engin denizinde boğulmuş...
İhtilal olmuş hiç ama hiç önemli değil.
Yeter ki Tayyip gitsin.
Gitsinde, nasıl giderse gitsin..
Gitsin de nasıl bir kriz, kaos gelsin...
Hiç ama hiç önemli değil. 

Bunun içinde yıllardır siyasetin kirli oyunlarını, kapalı kapılar arkasında kirli ittifaklar, pazarlıklar, transferler yapmaktanda hiç mi hiç imtina etmiyorlar. Bırakın imtina etmeyi böyle bir birlikteliği sorduğunuz zamanda "ne münasebet canım" demektende  hiç bir şekilde utanmıyor, sıkılmıyorlar.

Oysa bilmedikleri veya görmezden geldikleri ise vatandaş,  
KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE OLDUĞUNU GAYET İYİ BİLİYOR. 

Şimdilerde bu ORTAKLIK iyice ÇATIRDAMAYA yakın bir zamanda da KOPMAYA BAŞLAYACAKTIR. İnşaallah.
Bunun ilk sinyallerini de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener verdi. Sorulan;

“HDP için ne diyorsunuz?” sorusuna 

“HDP, PKK’nın uzantısıdır” cevabını verdi.

Tabiii bu cevaplar karşısında HDP nin parti içindeki radikalleri İyi Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER 'in açıklamasına verdikleri beyanlara bozulduklarını alenen ifade ettiler.

İyi Parti böylelikle en azından şimdilik terör ve teröristlerle olan durumlarını yâni bize göre saflarını belli ettiler.

Peki ORTAKLIĞIN BEL KEMİĞİ olan CHP bu durumda ne yapacak büyük bir merakla bekliyoruz. 
Aslında sorunun cevabı çok basit. 
Zira hiç bir şey yapmayacak(lar).
Düşmanımın düşmanı dostumdur ilkesi gereğince mezara kadar bu beraberliği devam ettirecekler. 

Beklediğimiz...
Beklenilen...
Duymayı istediğimiz 

-Biz bir terör örgütünün uzantısı ve payandası değiliz...

-Bizi töhmet altında bırakamazsınız, 
-Bize iftira atamazsınız. gibi 
HAYALİ...
FANTASTİK cümleleri asla
duy(a)mayacaksınız.

Nesibe TÜKEL

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.