Yerel seçimler öncesi iki önemli sektör İstanbul'da buluşacak

İŞ DÜNYASI/SEKTÖRLER 07.06.2023 - 10:09, Güncelleme: 07.06.2023 - 10:09 4058+ kez okundu.
 

Yerel seçimler öncesi iki önemli sektör İstanbul'da buluşacak

Yerel seçimler öncesi, Tüyap Beylikdüzü’nde de iki önemli sektör buluşması SIGN İstanbul ile PROMOGIFT İstanbul ile birlikte 21-24 Eylül tarihlerinde eş zamanlı gerçekleştirilecek.
Habergündemim - Türkiye'de önümüzdeki yıl Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler öncesinde Tüyap Beylikdüzü’nde de iki önemli sektör buluşması birden gerçekleşecek.   Endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörlerinin bölgesindeki en büyük fuarı SIGN İstanbul ile Kurumsal Tanıtım ve Reklam Ürünleri Fuarı PROMOGIFT İstanbul, 21-24 Eylül tarihlerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek.   Tarsus Türkiye Fuarlar Direktörü Seda Bozkurt, “Özellikle dijital baskı merkezleri ve promosyon firmaları, siyasi partilerin ve adayların seçim propagandasında en önemli tedarikçiler olacak. Bu süreçte gerçekleştirilecek tanıtımlardan milyonlarca liralık ek gelir bekleyen dijital baskı merkezleri ve promosyon firmaları, seçim heyecanını sandıklardan önce SIGN İstanbul ve PROMOGIFT İstanbul’da yaşayacak” dedi.  
Yerel seçimler öncesi, Tüyap Beylikdüzü’nde de iki önemli sektör buluşması SIGN İstanbul ile PROMOGIFT İstanbul ile birlikte 21-24 Eylül tarihlerinde eş zamanlı gerçekleştirilecek.

Habergündemim -

Türkiye'de önümüzdeki yıl Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler öncesinde Tüyap Beylikdüzü’nde de iki önemli sektör buluşması birden gerçekleşecek.

 

Endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörlerinin bölgesindeki en büyük fuarı SIGN İstanbul ile Kurumsal Tanıtım ve Reklam Ürünleri Fuarı PROMOGIFT İstanbul, 21-24 Eylül tarihlerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek.

 

Tarsus Türkiye Fuarlar Direktörü Seda Bozkurt, “Özellikle dijital baskı merkezleri ve promosyon firmaları, siyasi partilerin ve adayların seçim propagandasında en önemli tedarikçiler olacak. Bu süreçte gerçekleştirilecek tanıtımlardan milyonlarca liralık ek gelir bekleyen dijital baskı merkezleri ve promosyon firmaları, seçim heyecanını sandıklardan önce SIGN İstanbul ve PROMOGIFT İstanbul’da yaşayacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.