"YE'SE KAPILMA TÜGVA YANINDA"

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2021 - 19:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2077+ kez okundu.
 

"YE'SE KAPILMA TÜGVA YANINDA"

"YE'SE KAPILMA TÜGVA YANINDA" "Ye'se Kapılma Tügva Yanında" düsturu ile yola çıkan TÜGVA Aliağa ilçe temsilciliği Ortaokul koordinatörlüğü tarafindan ihtiyaç sahibi ortaokullu evlatlarımıza yardım elini uzatmaya devam ediyor.
"YE'SE KAPILMA TÜGVA YANINDA" "Ye'se Kapılma Tügva Yanında" düsturu ile yola çıkan TÜGVA Aliağa ilçe temsilciliği Ortaokul koordinatörlüğü tarafindan ihtiyaç sahibi ortaokullu evlatlarımıza yardım elini uzatmaya devam ediyor. Tügva, Aliağa ilçe temsilciliği Ortaokul Koordinatorü Eray Türkmen;  yaptığı açıklamada; "Türkiye Gençlik Vakfı İzmir Aliağa ilçe temsilciliği Ortaokul koordinatörlüğü olarak, dünya üzerinde iyi ve güzele dâir ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır. Bu mânâda bölgemizde bulunan maddi ve manevî mânâda  ihtiyaç sahibi olan her bireye ulaşmak ve ihtiyaç sahibi bireylere yardım elini uzatmak bizlerin asli vazifelerinden birisidir. Bu gaye ile çıktığımız yolda hayırsever büyüğümüz sayın Turan ÇETİNER  abimize minik yürekleri sevince boğduğu giyecekleri     gönderdiği için teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz." dedi. Aliağa Karakuzu Ortaokulu Müdürü ; Tügva Aliağa ilçe Ortaokul Koordinatorü Eray Türkmen'e yarınlarımızın umudu ve geleceği olan evlatlarımızın bir takım ihtiyaçları vardı. Siz ve hayırsever büyüğümüze bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ederiz." İyi ki varsınız" temennilerini iletti.
"YE'SE KAPILMA TÜGVA YANINDA" "Ye'se Kapılma Tügva Yanında" düsturu ile yola çıkan TÜGVA Aliağa ilçe temsilciliği Ortaokul koordinatörlüğü tarafindan ihtiyaç sahibi ortaokullu evlatlarımıza yardım elini uzatmaya devam ediyor.

"YE'SE KAPILMA TÜGVA YANINDA"

"Ye'se Kapılma Tügva Yanında" düsturu ile yola çıkan TÜGVA Aliağa ilçe temsilciliği Ortaokul koordinatörlüğü tarafindan ihtiyaç sahibi ortaokullu evlatlarımıza yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Tügva, Aliağa ilçe temsilciliği Ortaokul Koordinatorü Eray Türkmen;  yaptığı açıklamada; "Türkiye Gençlik Vakfı İzmir Aliağa ilçe temsilciliği Ortaokul koordinatörlüğü olarak, dünya üzerinde iyi ve güzele dâir ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır. Bu mânâda bölgemizde bulunan maddi ve manevî mânâda  ihtiyaç sahibi olan her bireye ulaşmak ve ihtiyaç sahibi bireylere yardım elini uzatmak bizlerin asli vazifelerinden birisidir.

Bu gaye ile çıktığımız yolda hayırsever büyüğümüz sayın Turan ÇETİNER  abimize minik yürekleri sevince boğduğu giyecekleri     gönderdiği için teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz." dedi.

Aliağa Karakuzu Ortaokulu Müdürü ; Tügva Aliağa ilçe Ortaokul Koordinatorü Eray Türkmen'e yarınlarımızın umudu ve geleceği olan evlatlarımızın bir takım ihtiyaçları vardı. Siz ve hayırsever büyüğümüze bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ederiz." İyi ki varsınız" temennilerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.