Yüksekova’daki bir evde silah ve el bombası ele geçirildi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2022 - 10:35, Güncelleme: 09.11.2022 - 10:14 980+ kez okundu.
 

Yüksekova’daki bir evde silah ve el bombası ele geçirildi

Yüksekova’daki bir evde silah ve el bombası ele geçirildi
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ikamet eden şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada silah ve el bombası ele geçirildi.Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince Yüksekova ilçesinde ikamet eden şüpheli bir şahsın ev ve eklentilerinde arama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “Yapılan arama sonucunda; 2 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 2 adet savunma tipi el bombası, 2 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 60 adet AK-47 Kalaşnikof fişeği ele geçirilmiştir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile ilimizin huzuru için çalışmalara aralıksız devam edilmektedir" denildi.
Yüksekova’daki bir evde silah ve el bombası ele geçirildi
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ikamet eden şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada silah ve el bombası ele geçirildi.
Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince Yüksekova ilçesinde ikamet eden şüpheli bir şahsın ev ve eklentilerinde arama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “Yapılan arama sonucunda; 2 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 2 adet savunma tipi el bombası, 2 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 60 adet AK-47 Kalaşnikof fişeği ele geçirilmiştir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile ilimizin huzuru için çalışmalara aralıksız devam edilmektedir" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.