Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut'la temasa geçti

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2021 - 14:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2539+ kez okundu.
 

Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut'la temasa geçti

Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut'ile irtibata geçti. Futbolculuk döneminde Yunanistan Ligi'nde çeşitli takımlarda top koşturan Erol Bulut' AEK'yı çalıştırmaya sıcak baktığı belirtildi.
Erol Bulut'un dışında birkaç isimle daha görüşme halinde olan AEK, kararını kısa zaman içinde verecek. Fenerbahçe'den ayrılan Erol Bulut'un yeni adresi Yunanistan Ligi oluyor Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut'la temasa geçti. Futbolculuk döneminde Yunanistan Ligi'nde çeşitli takımlarda top koşturan Erol Bulut'un, AEK'yı çalıştırmaya sıcak baktığı belirtildi. Erol Bulut dışında birkaç isimle daha görüşme halinde olan AEK, kararını kısa zaman içinde verecek. Erol Bulut'un Fenerbahçe'den sonraki adresi Yunanistan oluyor. Komşu ülkenin bilindik ekiplerinden AEK, teknik direktör arayışları kapsamında Erol Bulut'u listenin öncelikli isimleri arasına aldı. Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran ve ligin sonunu göremeyen genç teknik adam, Malatya ve Alanya'da yaptıklarıyla dikkati çekmişti. AEK, Erol Bulut'u yükselişe çıkarabilecek hoca olduğuna inanıyor. ÜLKEYİ İYİ BİLİYOR 46 yaşındaki teknik direktör, futbolculuk döneminde Yunanistan'da Panionios, Olympiakos, Volou, OFI Girit ve PAE Varia formaları giydi. Erol Bulut Yunanistan'daki futbolcuları tarama sistemi olduğu biliniyor. Kısa zaman içinde AEK ve Erol Bulut teması sonuç bulacak.
Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut'ile irtibata geçti. Futbolculuk döneminde Yunanistan Ligi'nde çeşitli takımlarda top koşturan Erol Bulut' AEK'yı çalıştırmaya sıcak baktığı belirtildi.

Erol Bulut'un dışında birkaç isimle daha görüşme halinde olan AEK, kararını kısa zaman içinde verecek.

Fenerbahçe'den ayrılan Erol Bulut'un yeni adresi Yunanistan Ligi oluyor

Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut'la temasa geçti.

Futbolculuk döneminde Yunanistan Ligi'nde çeşitli takımlarda top koşturan Erol Bulut'un, AEK'yı çalıştırmaya sıcak baktığı belirtildi.

Erol Bulut dışında birkaç isimle daha görüşme halinde olan AEK, kararını kısa zaman içinde verecek.

Erol Bulut'un Fenerbahçe'den sonraki adresi Yunanistan oluyor. Komşu ülkenin bilindik ekiplerinden AEK, teknik direktör arayışları kapsamında Erol Bulut'u listenin öncelikli isimleri arasına aldı.

Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran ve ligin sonunu göremeyen genç teknik adam, Malatya ve Alanya'da yaptıklarıyla dikkati çekmişti. AEK, Erol Bulut'u yükselişe çıkarabilecek hoca olduğuna inanıyor.

ÜLKEYİ İYİ BİLİYOR

46 yaşındaki teknik direktör, futbolculuk döneminde Yunanistan'da Panionios, Olympiakos, Volou, OFI Girit ve PAE Varia formaları giydi.

Erol Bulut Yunanistan'daki futbolcuları tarama sistemi olduğu biliniyor. Kısa zaman içinde AEK ve Erol Bulut teması sonuç bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.