Yunanistan Ligi’ndeki maçlarda saygı duruşu yapılacak

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 17:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 16:59 2426+ kez okundu.
 

Yunanistan Ligi’ndeki maçlarda saygı duruşu yapılacak

Yunanistan Ligi’ndeki maçlarda saygı duruşu yapılacak
Yunanistan Ligi’nin 23. haftasında oynanacak karşılaşmalarda, dayanışma, insanlık, destek için Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler anısına bir dakikalık saygı duruşu yapılacak.Yunanistan Süper Ligi’nin 23. haftasındaki tüm maçlarda, Türkiye ve Suriye’yi etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler anısına müsabaka öncesinde saygı duruşunda bulunulacağı açıklandı.Öte yandan Yunan ekipleri PAOK ile AEK arasında oynanacak derbide de elde edilecek gelirlerin bir kısmının deprem bölgesine gönderileceği duyurulmuştu.
Yunanistan Ligi’ndeki maçlarda saygı duruşu yapılacak
Yunanistan Ligi’nin 23. haftasında oynanacak karşılaşmalarda, dayanışma, insanlık, destek için Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler anısına bir dakikalık saygı duruşu yapılacak.
Yunanistan Süper Ligi’nin 23. haftasındaki tüm maçlarda, Türkiye ve Suriye’yi etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler anısına müsabaka öncesinde saygı duruşunda bulunulacağı açıklandı.
Öte yandan Yunan ekipleri PAOK ile AEK arasında oynanacak derbide de elde edilecek gelirlerin bir kısmının deprem bölgesine gönderileceği duyurulmuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.