Yunanistan'ın Girit Adası'ndaki Radar Sistemini Hacklediler

BİLİM /TEKNOLOJİ 20.06.2024 - 15:07, Güncelleme: 20.06.2024 - 15:16 2911 kez okundu.
 

Yunanistan'ın Girit Adası'ndaki Radar Sistemini Hacklediler

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları yine Dünya gündeminde ... Ulaşılamaz denilen güvenlik sistemlerini hacleyen ekip operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.
Türk hacker grubu "Sancak Muhafızları", Yunanistan'ın Girit Adası'nda bulunan radar sistemini hacklediğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, hem Amerika Birleşik Devletleri hem de Yunanistan'ın hedef alındığı belirtildi. Girit Suda Üssü ve Yunanistan Deniz Kuvvetleri Hedef Alındı Sancak Muhafızları, Girit'teki stratejik öneme sahip Suda Üssü ve Yunanistan Deniz Kuvvetleri başta olmak üzere, Yunanistan'ın devlet ve kamu kurumlarına yönelik siber saldırılar gerçekleştirdiğini açıkladı. Grup, yapay zeka destekli radar sistemlerini hacklediklerini belirtti. Sosyal Medyadan Açıklama Sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verildi:   "Amerika Birleşik Devleti ve Yunanistan hedefimizde idi. Sessizce olan biteni izliyorduk. Girit Suda üssü ve Yunanistan hedefimizde idi. Yapay zekâ destekli kurdukları radar sistemleri tarafımızca hacklenmiş; Yunanistan Deniz Kuvvetleri başta olmak üzere, devlet ve kamu kurumları tarafımızca hacklenmiştir. Size bu ülke sınırları içinde de dışında da rahat yok." Bu tür siber saldırılar, ulusal güvenlik açısından ciddi tehditler oluştururken,Yunanistan'ın siber saldırı karşısında hic bir müdahale yapamaması sancak muhafizları ekibinin gücünü tekrar gösterdi. Bu tür siber operasyonlar ile adından sıklıkla bahsettiren Sancak Muhafızları, siber güvenlik açısından erişilemez denilen tüm ağlara rahatlıkla sızmaları ile dünya gündemini şaşırtmaya devam ediyor....
Türk hacker grubu Sancak Muhafızları yine Dünya gündeminde ... Ulaşılamaz denilen güvenlik sistemlerini hacleyen ekip operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Türk hacker grubu "Sancak Muhafızları", Yunanistan'ın Girit Adası'nda bulunan radar sistemini hacklediğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, hem Amerika Birleşik Devletleri hem de Yunanistan'ın hedef alındığı belirtildi.

Girit Suda Üssü ve Yunanistan Deniz Kuvvetleri Hedef Alındı

Sancak Muhafızları, Girit'teki stratejik öneme sahip Suda Üssü ve Yunanistan Deniz Kuvvetleri başta olmak üzere, Yunanistan'ın devlet ve kamu kurumlarına yönelik siber saldırılar gerçekleştirdiğini açıkladı. Grup, yapay zeka destekli radar sistemlerini hacklediklerini belirtti.

Sosyal Medyadan Açıklama

Sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verildi: 
 "Amerika Birleşik Devleti ve Yunanistan hedefimizde idi. Sessizce olan biteni izliyorduk. Girit Suda üssü ve Yunanistan hedefimizde idi. Yapay zekâ destekli kurdukları radar sistemleri tarafımızca hacklenmiş; Yunanistan Deniz Kuvvetleri başta olmak üzere, devlet ve kamu kurumları tarafımızca hacklenmiştir. Size bu ülke sınırları içinde de dışında da rahat yok."

Bu tür siber saldırılar, ulusal güvenlik açısından ciddi tehditler oluştururken,Yunanistan'ın siber saldırı karşısında hic bir müdahale yapamaması sancak muhafizları ekibinin gücünü tekrar gösterdi.
Bu tür siber operasyonlar ile adından sıklıkla bahsettiren Sancak Muhafızları, siber güvenlik açısından erişilemez denilen tüm ağlara rahatlıkla sızmaları ile dünya gündemini şaşırtmaya devam ediyor....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.