Zeybekci habergündemim'e söz verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2019 - 13:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1873+ kez okundu.
 

Zeybekci habergündemim'e söz verdi

Tüm işçilerin Konfederayonu İzmir il Başkanı ve Habergündemim.com genel yayın koordinatörü Metin DURUR, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ZEYBEKÇİ ile görüşme yaptı.
Tüm İş Konfederasyonu İzmir İl Başkanı ve Habergündemim.com yayın koordinatörü Metin DURUR'un İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile yaptıgı görüşmede, işçilerin sorunları konuşuldu.  1 Nisan'dan itibaren İzmir'in hizmetkar belediyecilik anlayışıyla tanışacağını vurgulayan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, "Ortaya söylentiler atılıyormuş. Büyükşehir ve şirketlerinde çalışan hiçbir kardeşimizin asla ve asla işinden edilmesi, maaşların düşmesi de söz konusu değildir"  Düşürülen yemek ücretleri tekrar eski haline getirelecek, çalışma hayatındaki kadınların sorunlarının tamamı giderilecektir dedi. Özellikle kadroya geçen işçilerin takepleri ve yaşanılan sıkıntılar dile getirildi.  Habergündemim.com editörü Ulaş Koç un sorularını yanıtlayan Zeybekci işçilerin yaşadıkları sorunlar hakkında tüm bilgileri not aldırdık dedi.  Tüm iş Konfederayonu izmir il Baskanı Metin DURUR sosyal medya üzerinen görüşme hakkıda kısa bilgi paylaştı "Bugünkü programda Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçi ' yi ağırladık işçi arkadaşlarımızın (özellikle çalışma hayatındaki kadınların ) yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini konuştuk Bakanımızdan çözüm noktasında söz aldık." dedi İzmir’in belediyecilik anlayışını değiştirmeye geldigini bildiren zeybekci 1 Nisan'dan sonra Ak Belediyecilik anlayışını tüm halkımız fazlasıyla yaşayarak hissedecektir dedi. 
Tüm işçilerin Konfederayonu İzmir il Başkanı ve Habergündemim.com genel yayın koordinatörü Metin DURUR, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ZEYBEKÇİ ile görüşme yaptı.

Tüm İş Konfederasyonu İzmir İl Başkanı ve Habergündemim.com yayın koordinatörü Metin DURUR'un İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile yaptıgı görüşmede, işçilerin sorunları konuşuldu. 

1 Nisan'dan itibaren İzmir'in hizmetkar belediyecilik anlayışıyla tanışacağını vurgulayan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, "Ortaya söylentiler atılıyormuş. Büyükşehir ve şirketlerinde çalışan hiçbir kardeşimizin asla ve asla işinden edilmesi, maaşların düşmesi de söz konusu değildir" 

Düşürülen yemek ücretleri tekrar eski haline getirelecek, çalışma hayatındaki kadınların sorunlarının tamamı giderilecektir dedi.

Özellikle kadroya geçen işçilerin takepleri ve yaşanılan sıkıntılar dile getirildi. 
Habergündemim.com editörü Ulaş Koç un sorularını yanıtlayan Zeybekci işçilerin yaşadıkları sorunlar hakkında tüm bilgileri not aldırdık dedi. 
Tüm iş Konfederayonu izmir il Baskanı Metin DURUR sosyal medya üzerinen görüşme hakkıda kısa bilgi paylaştı
"Bugünkü programda Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçi ' yi ağırladık işçi arkadaşlarımızın (özellikle çalışma hayatındaki kadınların ) yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini konuştuk Bakanımızdan çözüm noktasında söz aldık." dedi

İzmir’in belediyecilik anlayışını değiştirmeye geldigini bildiren zeybekci

1 Nisan'dan sonra Ak Belediyecilik anlayışını tüm halkımız fazlasıyla yaşayarak hissedecektir dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.