Zorla getirme kararı verildi

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2019 - 13:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2540+ kez okundu.
 

Zorla getirme kararı verildi

Mahkeme, Okan Kurt hakkında zorla getirilme kararı verdi. Bir avukata yönelik söylediği ‘Hepinizi kaldıracağım” sözleri nedeni ile hakkında dava açılan Kurt 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemi ile yargılanıyor.
İSTANBUL 18. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın iddianamesi geçen yıl hazırlandı. İddianameye göre Av. Birkan Öztürk, Kurt’un da ortağı olduğu Martaş Nakliyat AŞ’den alacaklı olan Tır şoförü E. P. adına iş mahkemesinde dava açtı. Çıkan karar sonrası, alacağın tahsili için şirkete yönelik icra takibi başlatıldı. Yapılan takip sonrası ödeme yapıldı. İddianameye göre bu süreçte, Kurt, P. ile telefonla görüştü. "HEPİNİZİ KALDIRACAĞIM" İddianameye göre Kurt telefonda, Av. Öztürk’ü de kast ederek “Seni de avukatını da hepinizi kaldıracağım” dedi. Bu görüşmeden haberdar olan Av. Öztürk, Kurt’u arayarak kendisine yönelik böyle bir ifade kullanıp kullanmadığını sordu.  Bu görüşmede Kurt, Öztürk’e “Siz kimsiniz kardeşim, beni mi tehdit ediyorsunuz. Avukatımla muhatap olun” dedi.
Mahkeme, Okan Kurt hakkında zorla getirilme kararı verdi. Bir avukata yönelik söylediği ‘Hepinizi kaldıracağım” sözleri nedeni ile hakkında dava açılan Kurt 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemi ile yargılanıyor.


İSTANBUL 18. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın iddianamesi geçen yıl hazırlandı. İddianameye göre Av. Birkan Öztürk, Kurt’un da ortağı olduğu Martaş Nakliyat AŞ’den alacaklı olan Tır şoförü E. P. adına iş mahkemesinde dava açtı. Çıkan karar sonrası, alacağın tahsili için şirkete yönelik icra takibi başlatıldı. Yapılan takip sonrası ödeme yapıldı. İddianameye göre bu süreçte, Kurt, P. ile telefonla görüştü.

"HEPİNİZİ KALDIRACAĞIM"

İddianameye göre Kurt telefonda, Av. Öztürk’ü de kast ederek “Seni de avukatını da hepinizi kaldıracağım” dedi. Bu görüşmeden haberdar olan Av. Öztürk, Kurt’u arayarak kendisine yönelik böyle bir ifade kullanıp kullanmadığını sordu. 

Bu görüşmede Kurt, Öztürk’e “Siz kimsiniz kardeşim, beni mi tehdit ediyorsunuz. Avukatımla muhatap olun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.