Başkan Duman, Kaymakam Tunçeri'ni ziyaret etti

EGE HABERLERİ (Medya ege) - Medya ege | 19.04.2024 - 08:20, Güncelleme: 19.04.2024 - 08:20 607 kez okundu.
 

Başkan Duman, Kaymakam Tunçeri'ni ziyaret etti

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçeri'yi ziyaret etti. Başkan Duman, “Buca’mız için uyum içinde çalışacağız” mesajı verdi.
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, seçimler sonrası ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Duman, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçeri’yi makamında ziyaret etti. Duman, ziyarete ilişkin paylaşımda bulunarak, “Buca Kaymakamımız Sayın Mahmut Nedim Tunçeri'i makamında ziyaret ettik. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederim. Buca'mız için tüm kamu kurumlarımızla iş birliğini güçlendirerek, uyum içinde çalışacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Duman, ayrıca Buca Belediyesi olarak anaokulu öğrencileriyle 'Ağız ve Diş Sağlığı' eğitimler gerçekleştirdiklerini belirtti. Duman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu notu düştü: “Sağlıklı yaşamın temeli diş sağlığıyla başlar. Buca'mızdaki anaokulu öğrencilerine 'Ağız ve Diş Sağlığı' eğitimi gerçekleştiriyoruz. Diş hekimimiz eşliğinde düzenlenen eğitimlerle çocuklarımıza dişlerini nasıl fırçalamaları gerektiğini öğretiyor ve düzenli diş fırçalama alışkanlığı kazandırıyoruz.”
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçeri'yi ziyaret etti. Başkan Duman, “Buca’mız için uyum içinde çalışacağız” mesajı verdi.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, seçimler sonrası ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Duman, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçeri’yi makamında ziyaret etti. Duman, ziyarete ilişkin paylaşımda bulunarak, “Buca Kaymakamımız Sayın Mahmut Nedim Tunçeri'i makamında ziyaret ettik. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederim. Buca'mız için tüm kamu kurumlarımızla iş birliğini güçlendirerek, uyum içinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

g1.jpeg

Başkan Duman, ayrıca Buca Belediyesi olarak anaokulu öğrencileriyle 'Ağız ve Diş Sağlığı' eğitimler gerçekleştirdiklerini belirtti. Duman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu notu düştü:

“Sağlıklı yaşamın temeli diş sağlığıyla başlar.

Buca'mızdaki anaokulu öğrencilerine 'Ağız ve Diş Sağlığı' eğitimi gerçekleştiriyoruz. Diş hekimimiz eşliğinde düzenlenen eğitimlerle çocuklarımıza dişlerini nasıl fırçalamaları gerektiğini öğretiyor ve düzenli diş fırçalama alışkanlığı kazandırıyoruz.”

g2.jpeg

g3.jpeg

g4.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.