Menderes Belediyesi'nden 'Şehitler Haftası' etkinliği

EGE HABERLERİ 19.04.2024 - 09:33, Güncelleme: 19.04.2024 - 09:33 589 kez okundu.
 

Menderes Belediyesi'nden 'Şehitler Haftası' etkinliği

Menderes Belediyesi tarafından şehitler haftası nedeniyle etkinlik gerçekleştirildi.
Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe şehit aileleri ve gaziler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. ŞEHİTLİKLERE ZİYARET Etkinlik öncesi Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçede ki şehitlikleri ziyaret etti. Ardından ilçe meydanı önünde gerçekleşen etkinlikte Mevlid-i Şerif okutulup, pilav hayrı yapıldı. UNUTMAYACAĞIZ Şehit aileleriyle bir araya gelen Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, "Şehitler Haftası kapsamında ilçemizde ki şehitliklerimizi ziyaret ettik ardından ilçe meydanımızda Mevlid-i Şerif okutup, pilav hayrında bulunduk. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan uğruna canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum" dedi.
Menderes Belediyesi tarafından şehitler haftası nedeniyle etkinlik gerçekleştirildi.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe şehit aileleri ve gaziler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

whatsapp-image-2024-04-18-at-19-37-31.jpeg

ŞEHİTLİKLERE ZİYARET

Etkinlik öncesi Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçede ki şehitlikleri ziyaret etti. Ardından ilçe meydanı önünde gerçekleşen etkinlikte Mevlid-i Şerif okutulup, pilav hayrı yapıldı.

whatsapp-image-2024-04-18-at-19-37-32.jpeg

UNUTMAYACAĞIZ

Şehit aileleriyle bir araya gelen Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, "Şehitler Haftası kapsamında ilçemizde ki şehitliklerimizi ziyaret ettik ardından ilçe meydanımızda Mevlid-i Şerif okutup, pilav hayrında bulunduk. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan uğruna canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum" dedi.

whatsapp-image-2024-04-18-at-19-36-30.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.