Yunuslar 14 bin uyuşturucu nitelikli hap ele geçirdi!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 12:19, Güncelleme: 19.04.2024 - 12:19 556 kez okundu.
 

Yunuslar 14 bin uyuşturucu nitelikli hap ele geçirdi!

Yunuslar 14 bin uyuşturucu nitelikli hap ele geçirdi!
İzmir’de uygulama gerçekleştiren ve Yunuslar olarak bilinen Motosikletli Polis Timleri, şüphe üzerine durdurduğu bir araç içerisinde, yeşil reçeteye tabi ve uyuşturucu nitelikli 14 bin hap ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.   İzmir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı, Yunuslar olarak da bilinen Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri, huzur ve güven denetimleri esnasında şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Otomobilde bulunan 3 kişi dışarı çıkartılırken, otomobilde yapılan aramada yeşil reçeteye tabi 14 bin sentetik ecza maddesi ele geçirildi.   Araç içerisinde bulunan D.D., A.B. ve İ.A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin arından adliyeye sevk edildi.  
Yunuslar 14 bin uyuşturucu nitelikli hap ele geçirdi!

İzmir’de uygulama gerçekleştiren ve Yunuslar olarak bilinen Motosikletli Polis Timleri, şüphe üzerine durdurduğu bir araç içerisinde, yeşil reçeteye tabi ve uyuşturucu nitelikli 14 bin hap ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

 

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı, Yunuslar olarak da bilinen Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri, huzur ve güven denetimleri esnasında şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Otomobilde bulunan 3 kişi dışarı çıkartılırken, otomobilde yapılan aramada yeşil reçeteye tabi 14 bin sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

 

Araç içerisinde bulunan D.D., A.B. ve İ.A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin arından adliyeye sevk edildi.


 

Yunuslar 14 bin uyuşturucu nitelikli hap ele geçirdi

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.