24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun!

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 24.07.2022 - 13:10, Güncelleme: 24.07.2022 - 13:10 2397+ kez okundu.
 

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun!

Haber Gündemim İzmir İl Temsilcisi Ramazan Üzün’den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı.
Haber Gündemim İzmir İl Temsilcisi Ramazan Üzün şunları söyledi; "Türkiye’de gazetecilik hakikaten zor meslek. Ülkemizde ayrışma hat safhaya ulaşmış durumdayken tarafsızlığı kendine şiar edinmiş Haber Gündemim ekibini tekrar tebrik ediyorum. Ege'den yükselen yerli ve milli internet haber sitemiz www.habergundemim.com adına, başta gazetemizin bölge temsilcilerinin, çok kıymetli yazarlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve #BasınBayramı’nı kutluyorum. Yine bu vesile ile Ülkesi ve milleti için milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan doğru ve objektif habercilik yapan kıymetli meslektaşlarımızın da bayramını kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim."
Haber Gündemim İzmir İl Temsilcisi Ramazan Üzün’den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı.

Haber Gündemim İzmir İl Temsilcisi Ramazan Üzün şunları söyledi;

"Türkiye’de gazetecilik hakikaten zor meslek.

Ülkemizde ayrışma hat safhaya ulaşmış durumdayken tarafsızlığı kendine şiar edinmiş Haber Gündemim ekibini tekrar tebrik ediyorum.

Ege'den yükselen yerli ve milli internet haber sitemiz www.habergundemim.com adına, başta gazetemizin bölge temsilcilerinin, çok kıymetli yazarlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve #BasınBayramı’nı kutluyorum.

Yine bu vesile ile Ülkesi ve milleti için milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan doğru ve objektif habercilik yapan kıymetli meslektaşlarımızın da bayramını kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.