4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ Pati Park’ta Coşkuyla Kutlandı

EGE HABERLERİ 04.10.2024 - 20:37, Güncelleme: 04.10.2024 - 20:45 181 kez okundu.
 

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ Pati Park’ta Coşkuyla Kutlandı

Aliağa’da ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’, Pati Park’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı
Aliağa Belediyesi tarafından Güzelhisar Mahallesi'nde projelendirilen ve hayata geçirilen Pati Park Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde vatandaşların akınına uğradı. Etkinlikler kapsamında özellikle çocuklar ve öğrenciler, sevimli dostlarıyla keyifli vakit geçirdi. Yurt genelinde kutlanan Dünya Hayvanları Koruma Günü, Aliağa’da da coşkulu etkinliklerle karşılandı. Pati Park, Aliağalı vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgisini çekerken, hayvanseverler sevimli dostlarla bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadı. Aliağa’da faaliyet gösteren okulların öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Pati Park’ı ziyaret ederek hem eğlendiler hem de hayvan sevgisini yakından deneyimlediler. Ziyaret sırasında Aliağa Belediyesi görevlileri, misafirlere parkı gezdirip merkezdeki hizmetler hakkında bilgi verdi. Pati Park’ın, sokak hayvanlarının bakım ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılayan bir merkez olduğunu vurgulayan yetkililer, merkezin minik dostların sağlık ve huzur içinde yaşamalarını sağladığını belirtti. Aliağa Belediyesi Veteriner Hekimi Mustafa Güçlü, vatandaşları Pati Park’a davet ederek, “Pati Park, minik dostlarımızın huzuru ve sağlığı için haftanın belirli gün ve saatlerinde ziyaret edilebiliyor. Vatandaşlarımız, hafta içi 14.00 – 16.30, hafta sonları ise 12.30 – 16.00 saatlerinde parkı gönül rahatlığı ile ziyaret edebilirler. Dileyenler, burada sevimli dostlarımızı sahiplenmek için başvuruda bulunabilirler” dedi. Pati Park’ın hayvanların bakım ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, topluma hayvan sevgisini aşılamaya da katkı sunduğunu belirten yetkililer, bu tür etkinliklerin daha sık düzenlenmesinin önemine dikkat çekti.
Aliağa’da ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’, Pati Park’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı

Aliağa Belediyesi tarafından Güzelhisar Mahallesi'nde projelendirilen ve hayata geçirilen Pati Park Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde vatandaşların akınına uğradı. Etkinlikler kapsamında özellikle çocuklar ve öğrenciler, sevimli dostlarıyla keyifli vakit geçirdi.

Yurt genelinde kutlanan Dünya Hayvanları Koruma Günü, Aliağa’da da coşkulu etkinliklerle karşılandı. Pati Park, Aliağalı vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgisini çekerken, hayvanseverler sevimli dostlarla bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadı. Aliağa’da faaliyet gösteren okulların öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Pati Park’ı ziyaret ederek hem eğlendiler hem de hayvan sevgisini yakından deneyimlediler.

Ziyaret sırasında Aliağa Belediyesi görevlileri, misafirlere parkı gezdirip merkezdeki hizmetler hakkında bilgi verdi. Pati Park’ın, sokak hayvanlarının bakım ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılayan bir merkez olduğunu vurgulayan yetkililer, merkezin minik dostların sağlık ve huzur içinde yaşamalarını sağladığını belirtti.

Aliağa Belediyesi Veteriner Hekimi Mustafa Güçlü, vatandaşları Pati Park’a davet ederek, “Pati Park, minik dostlarımızın huzuru ve sağlığı için haftanın belirli gün ve saatlerinde ziyaret edilebiliyor. Vatandaşlarımız, hafta içi 14.00 – 16.30, hafta sonları ise 12.30 – 16.00 saatlerinde parkı gönül rahatlığı ile ziyaret edebilirler. Dileyenler, burada sevimli dostlarımızı sahiplenmek için başvuruda bulunabilirler” dedi.

Pati Park’ın hayvanların bakım ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, topluma hayvan sevgisini aşılamaya da katkı sunduğunu belirten yetkililer, bu tür etkinliklerin daha sık düzenlenmesinin önemine dikkat çekti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.