47. Folkart TSYD’de finalin adı: Altınordu-Menemenspor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2019 - 21:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 3117+ kez okundu.
 

47. Folkart TSYD’de finalin adı: Altınordu-Menemenspor

47. Folkart Tsyd Ege Kupası Yarı Final Maçında Karşıyaka'yı 1-0 Mağlup Eden Menemenspor Finale Yükseldi.
47. Folkart TSYD Ege Kupası yarı final maçında Karşıyaka’yı 1-0 mağlup eden Menemenspor finale yükseldi. Bu yıl 47. kez düzenlenen Folkart TSYD Ege Kupası’nın yarı final maçında Karşıyaka ile Menemenspor karşılaştı. İzmir Atatürk Stadındaki mücadelenin ilk yarısı golsüz sona ererken, 80. dakikada Hüseyin Çolak’ın golüyle öne geçen Menemenspor maçı 1-0 kazanarak finalde Altınordu’nun rakibi oldu. Final Cuma günü 47. Folkart TSYD Ege Kupası’nın final mücadelesi ise Cuma günü yine İzmir Atatürk Stadında oynanacak. Altınordu ile Menemenspor kupa için mücadele edeceği maç saat 19.30’da başlayacak.
47. Folkart Tsyd Ege Kupası Yarı Final Maçında Karşıyaka'yı 1-0 Mağlup Eden Menemenspor Finale Yükseldi.

47. Folkart TSYD Ege Kupası yarı final maçında Karşıyaka’yı 1-0 mağlup eden Menemenspor finale yükseldi.

Bu yıl 47. kez düzenlenen Folkart TSYD Ege Kupası’nın yarı final maçında Karşıyaka ile Menemenspor karşılaştı. İzmir Atatürk Stadındaki mücadelenin ilk yarısı golsüz sona ererken, 80. dakikada Hüseyin Çolak’ın golüyle öne geçen Menemenspor maçı 1-0 kazanarak finalde Altınordu’nun rakibi oldu.

Final Cuma günü

47. Folkart TSYD Ege Kupası’nın final mücadelesi ise Cuma günü yine İzmir Atatürk Stadında oynanacak. Altınordu ile Menemenspor kupa için mücadele edeceği maç saat 19.30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.